Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim 17e kadar yukseldi sanırımHayırlı Ramazanlar...Kimyasal gebelikte beta hcg en çok kaça kadar yükselip düşmeye başlar.Bilgisi ve deneyimi olanlar yazarsa sevinirim.
Merhaba öncelikle Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Kese göründükten sonra hcgyi pek önemsemiyoruz demişti doktorum.Değerler 1200-6000 değerlerde 72-96 saat arası hcg artışı 6000 değerden sonrada 96 saatte hcg artışı oluyormuş yani hep 2 günde 2 katı olmuyormuş inşallah anlatabilmişimdirİyi günler kızlar kafama birşey takıldı belki bu konuda tecrübesi olan vardır beta hcg değerlerim hep 4 kat arttı çok güzel gidiyordu 6haftalık keseyi ve bebeği gördüğüm gün beta hcg testi yaptırdım kendim istedim yaptırdım doktor istemedi ancak değerim 35 bin olması gerekirken 23 bin çıktı acaba beta değeri yükselmesi zaman geçtikçe azalıyormu yardımcı olursanız çok sevinirim
Merhaba bi daha kan verme imkanınız varsa verin yanlış bişey söyleyip sizi üzmek istemem ama 14.gün değeriniz 800 ya da 750 üstü olmalıydıkızlar merhaba, transfer sonrası beta hcg değerleriniz nasıldı
10. gün 156
12. gün 400
14. gün 647 sizce normal mi
15. Gün yine gittim 1170 çıktı inşallah iyidirMerhaba bi daha kan verme imkanınız varsa verin yanlış bişey söyleyip sizi üzmek istemem ama 14.gün değeriniz 800 ya da 750 üstü olmalıydı
Hadi inşallah yavrun seninledir.Şimdiden sonra ki kat artış olmuyor kan verirsen stres yapma çünkü ben kesin düşücek iki kat artmamış diyip çok üzülmüştüm meğerse 1200 den sonra değer 90 saatte iki katına çıkıyomuş15. Gün yine gittim 1170 çıktı inşallah iyidir