Beta hcg yukselmesı normalmı

Ezocan12

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2019
25
4
6
Kızlar merhaba adetıme ıkı gun varken beta hcg testım 09.12.20 de 8.65 cıktı 13.12.20 4 gun sonra ıse 168.85 sızce artıs normalmı yarın kontrole gıdıcem ama meraklandım adet belırtılerımde var.

Son düzenleme:
Kızlar merhaba adetıme ıkı gun varken beta hcg testım 09.12.20 de 8.65 cıktı 11.12.20 4 gun sonra ıse 168.85 sızce artıs normalmı yarın kontrole gıdıcem ama meraklandım adet belırtılerımde var.
Gayet guzel artmis canim yarin dr icin cok erken en azindan betan 2500 olsun kese gorunsun 4 gunde bir betaya baktir iki gunde bakiliyor ama insan delik desik oluyor artana kadar haftaya pazartesi gidersen kesen gorunur

Gayet guzel artmis canim yarin dr icin cok erken en azindan betan 2500 olsun kese gorunsun 4 gunde bir betaya baktir iki gunde bakiliyor ama insan delik desik oluyor artana kadar haftaya pazartesi gidersen kesen gorunur
Canımm cok sagol benım oglumdan sonra 2 kımyasal gebelıgım var bende ondan kafama taktım. Beta yukselıslerı cok dusundurucu bı surec gercekten. Yarın ıcın cagırdı benı bakalım hayırlısı

merhaba
pazartesi degerim 906
çarsamba aynı saatte aynı labratuvarda 1179 cıktı
acaba saglıklı bır deger degıl mı
kimyasal yada boş gebelik yada dış gebelik midir
yuzde 60 artmamıs
yuzde 30 artmıs değerim

Biraz az artmış canım 3.bi değere daha baktırman lazım pek sağlıklı durmuyor artış ama hiç de belli olmaz sıkma canını dua et bol bol

Biraz az artmış canım 3.bi değere daha baktırman lazım pek sağlıklı durmuyor artış ama hiç de belli olmaz sıkma canını dua et bol bol
tesekkur ederim canım
tanıdık bı doktora sordum deger için henuz erken 4 gun sonra kan ve ultrason yaptırın dedı
ama gonul dayanmıyor ıste

tesekkur ederim canım
tanıdık bı doktora sordum deger için henuz erken 4 gun sonra kan ve ultrason yaptırın dedı
ama gonul dayanmıyor ıste
Bu değerlerde muhtemelen kese görünür. Değer için erken derken rütini 2 güne en az %60 artması yani yine de siz bilirsiniz Bi zararı olmaz gebelikte kan vermenin en son verdiğiniz günden iki gün sonra tekrarlamanızı öneririm

tesekkur ederim olmadı yarın yıne aynı yere gıdıp verırım

4 gun beklemem

Benım kesem gorundu pazartesı gunu ama kanmamalarım basladı kese kenarındad kanamam vardı dun 5 saat yattım hastanede 2 serum 2 ıgne kesıldı kanamam ama dusuk olaılır dedı agrılarım var cok uzuluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…