Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hızlı yükselmenin sebebi bir çok şey olabilir çoğul gebelik veya mol gebelik veya öyle denk gelmiştir de olabilirArkadaslar merhaba,
4 gun once idrarda silik gordum ve kan verdim 9.92 cikti bugun tekrar verdigimde 215 cikti.
Bu kadar hizli yukselmesi normal mi?
Acil yardimci olur musunuz?
Normalde 2 günde bir iki katına çıkar diye biliyorum ama belkide ikiz gebelik vardırArkadaslar merhaba,
4 gun once idrarda silik gordum ve kan verdim 9.92 cikti bugun tekrar verdigimde 215 cikti.
Arkadaslar merhaba,
Öncelikle gözünüz aydın umarım sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip eder Rabbim. Bence iki gün sonra gene kan verin artışına bakarsınız bazen öyle olabiliyor bı arkadaşımin betası yüksek çıkmıştı hatta çoğul gebelik olabilir dendi ama tek gebeliktiArkadaslar merhaba,
Hızlı yükselmenin sebebi bir çok şey olabilir çoğul gebelik veya mol gebelik veya öyle denk gelmiştir de olabilir
Normalde 2 günde bir iki katına çıkar diye biliyorum ama belkide ikiz gebelik vardır
tekrarla çarşamba günü tahlili. Fazla yükselmiş belli olmaz sebebi. İstiyorsan çoğul gebeliktir umarım![]()
Öncelikle gözünüz aydın umarım sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip eder Rabbim. Bence iki gün sonra gene kan verin artışına bakarsınız bazen öyle olabiliyor bı arkadaşımin betası yüksek çıkmıştı hatta çoğul gebelik olabilir dendi ama tek gebelikti
Kimyasal olsa yükselme olmazdı içini ferah tut güzel düşün bebiş seninledirKizlar yorumlarınız icin tesekkur ederim ama kimyasal olmasindan cok korkuyorum boyle olup kimyasal olan var 2 var adetime
Ay canim insallah yaKimyasal olsa yükselme olmazdı içini ferah tut güzel düşün bebiş seninledir![]()
İnsallah canim ya endiselendim bende bianKimyasalda bu kadar hızlı yükselmez canım. Artışında güzel görünüyor benimde 2 katından fazla artış olmuştu![]()
4 güne göre normal neden tedirginsiniz ve doktor ne dedi?Arkadaslar merhaba,
Doktora henuz gostermedim ama kimyasal olur mu diye endiselendim bian oyle yukselince4 güne göre normal neden tedirginsiniz ve doktor ne dedi?![]()
Hayır tabiki bu degerle kimyasal olması çok az ihtimal hayırlı olsun tadını çıkarınDoktora henuz gostermedim ama kimyasal olur mu diye endiselendim bian oyle yukselince