• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg yukselmesi lutfen bakar misiniz?

Melegim96

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2020
903
1.170
63
Arkadaslar merhaba,

4 gun once idrarda silik gordum ve kan verdim 9.92 cikti bugun tekrar verdigimde 215 cikti.
Bu kadar hizli yukselmesi normal mi?
Acil yardimci olur musunuz?

Arkadaslar merhaba,

4 gun once idrarda silik gordum ve kan verdim 9.92 cikti bugun tekrar verdigimde 215 cikti.
Hızlı yükselmenin sebebi bir çok şey olabilir çoğul gebelik veya mol gebelik veya öyle denk gelmiştir de olabilir

Arkadaslar merhaba,

Normalde 2 günde bir iki katına çıkar diye biliyorum ama belkide ikiz gebelik vardır

Arkadaslar merhaba,

tekrarla çarşamba günü tahlili. Fazla yükselmiş belli olmaz sebebi. İstiyorsan çoğul gebeliktir umarım ☺️

Arkadaslar merhaba,

Öncelikle gözünüz aydın umarım sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip eder Rabbim. Bence iki gün sonra gene kan verin artışına bakarsınız bazen öyle olabiliyor bı arkadaşımin betası yüksek çıkmıştı hatta çoğul gebelik olabilir dendi ama tek gebelikti

Kizlar yorumlarınız icin tesekkur ederim ama kimyasal olmasindan cok korkuyorum boyle olup kimyasal olan var 2 var adetime
Hızlı yükselmenin sebebi bir çok şey olabilir çoğul gebelik veya mol gebelik veya öyle denk gelmiştir de olabilir

Normalde 2 günde bir iki katına çıkar diye biliyorum ama belkide ikiz gebelik vardır

tekrarla çarşamba günü tahlili. Fazla yükselmiş belli olmaz sebebi. İstiyorsan çoğul gebeliktir umarım ☺️

Öncelikle gözünüz aydın umarım sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip eder Rabbim. Bence iki gün sonra gene kan verin artışına bakarsınız bazen öyle olabiliyor bı arkadaşımin betası yüksek çıkmıştı hatta çoğul gebelik olabilir dendi ama tek gebelikti

Kimyasalda bu kadar hızlı yükselmez canım. Artışında güzel görünüyor benimde 2 katından fazla artış olmuştu🌸

Back