Beta hcg yükselişi normal mi ? arkadaşlarım bakabilir misiniz

Kontrole gittim rahim duvarı kalım ama keseyi göremedim dedi doktor. Karından yaptı ultrasonu

Hadi inşallah seninki sağlıkla tutunur
Hala keseyi göremediler. Doktor umut vermedi sağlıklı olsa görürdük dedi. Hapı bırak düşecekse kendiliğinden düşsün dedi. Tabi benim duygularımın hali perişandı. Baya bi ağladım. Umudumu kaybediyorum artık hamilelik için

Hala keseyi göremediler. Doktor umut vermedi sağlıklı olsa görürdük dedi. Hapı bırak düşecekse kendiliğinden düşsün dedi. Tabi benim duygularımın hali perişandı. Baya bi ağladım. Umudumu kaybediyorum artık hamilelik için
Umudunu asla kaybetme eger suan kimyasal gebelik geciriyorsan hemen sonraki ay hamile kalabilirsin bana da boyle olmustu ustelik bizdeki sperm sayisi cok dusukken

Merhaba arkadaşlar kan değerlerim kötü mü bi bakar mısınız
9 eylül 63
13 eylül 306
19 eylül 1187
Bence guzel bir yukselis benimki de
15-09 132,19
16-09 178,2
18-09 445,6
20-09 945,6

Biz keseyi de gorduk normalde 1500 den bakiyorlar ama ben dayanamadığım icin hemen bakti doktorum sagolsun

Ya hayır doktorun uslübü ne kadar sertmiş bence başka bir doktorla da görüş

X