Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya peki iki kere şeffaf akıntıyla birlikte pembemsi akıntı geldi bu normal miherşey çok güzel
13 eylül 19 eylül diye doğru yazdıysan Sanki son değerin biraz düşük gibi. beta 1000 üzerine çıkmış kontrole gittin miYa peki iki kere şeffaf akıntıyla birlikte pembemsi akıntı geldi bu normal mi
Yerleşme kanaması olabilir sadece iki defa geldiyse artmadıysa için rahat olsunYa peki iki kere şeffaf akıntıyla birlikte pembemsi akıntı geldi bu normal mi
Değerin az şuan 3 binden sonra görülebiliyorKontrole gittim rahim duvarı kalım ama keseyi göremedim dedi doktor. Karından yaptı ultrasonu
Şimdi gene kahverengi akıntı geldi yaDeğerin az şuan 3 binden sonra görülebiliyor
Canım benimde geçen ay öyle oldu kimyasal gebeliğe dönüştü tutunamadığı için düşüyormuş bence hemen kadın doğum aciline falan git belki fitil verirler tutunması içinŞimdi gene kahverengi akıntı geldi ya
Progesteron yazalım dedi fitilde sorayımCanım benimde geçen ay öyle oldu kimyasal gebeliğe dönüştü tutunamadığı için düşüyormuş bence hemen kadın doğum aciline falan git belki fitil verirler tutunması için
Hadi inşallah seninki sağlıkla tutunurProgesteron yazalım dedi fitilde sorayım
İnşallahHadi inşallah seninki sağlıkla tutunur
Hala keseyi göremediler. Doktor umut vermedi sağlıklı olsa görürdük dedi. Hapı bırak düşecekse kendiliğinden düşsün dedi. Tabi benim duygularımın hali perişandı. Baya bi ağladım. Umudumu kaybediyorum artık hamilelik içinHadi inşallah seninki sağlıkla tutunur
Umudunu asla kaybetme eger suan kimyasal gebelik geciriyorsan hemen sonraki ay hamile kalabilirsin bana da boyle olmustu ustelik bizdeki sperm sayisi cok dusukkenHala keseyi göremediler. Doktor umut vermedi sağlıklı olsa görürdük dedi. Hapı bırak düşecekse kendiliğinden düşsün dedi. Tabi benim duygularımın hali perişandı. Baya bi ağladım. Umudumu kaybediyorum artık hamilelik için
Bence guzel bir yukselis benimki deMerhaba arkadaşlar kan değerlerim kötü mü bi bakar mısınız
9 eylül 63
13 eylül 306
19 eylül 1187
Ya hayır doktorun uslübü ne kadar sertmiş bence başka bir doktorla da görüşHala keseyi göremediler. Doktor umut vermedi sağlıklı olsa görürdük dedi. Hapı bırak düşecekse kendiliğinden düşsün dedi. Tabi benim duygularımın hali perişandı. Baya bi ağladım. Umudumu kaybediyorum artık hamilelik için
Gidicem başka doktora da. Bugün beta hcg vericem tekrar inşallah düzenli artış olurYa hayır doktorun uslübü ne kadar sertmiş bence başka bir doktorla da görüş
İnşallah bi tanıdığım hamile ki daha yeni onun değeri 3000 leedeyken vajinaldem hafifçe görünmüş en azından 2 gün daha bekleGidicem başka doktora da. Bugün beta hcg vericem tekrar inşallah düzenli artış olur
Çok teşekkür ederim umut verdiğin için. İnşallah benimde öyle olur. 38 yaşındayım anne olmayı çok istiyorumİnşallah bi tanıdığım hamile ki daha yeni onun değeri 3000 leedeyken vajinaldem hafifçe görünmüş en azından 2 gün daha bekle
İnşallah güzel ilerler sağlıkla kucağına alırsın, rabbim isteyen herkese nasip eder inşallahÇok teşekkür ederim umut verdiğin için. İnşallah benimde öyle olur. 38 yaşındayım anne olmayı çok istiyorum