- 1 Mart 2023
- 12
- -7
- 23
- Konu Sahibi birkucukanneadayi
Merhaba benim 2 gun once beta degerim 519 du ve 2 gun sonra baktirdigimda 693 cikti sizce normal mi korkuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gayet normalMerhaba benim 2 gun once beta degerim 519 du ve 2 gun sonra baktirdigimda 693 cikti sizce normal mi korkuyorum
Gayet normal
Korkulcak birsey oldugunu düsünmiyorum zaten hep yükselmesi gerekiyor 2 günde
en az yüzde 50 deniyor ama benimde tam yüzde elli almamıştı yüzde 40lardaydı ilk yükselişim. hatta kimyasaldan şüphelendiler ama şuan sağlıklı bir gebelik ilerliyor. bence iyi değeriniz. iki gün sonra bi daha verin inşşalh daha güzel artışlar görürsünüzMerhaba benim 2 gun once beta degerim 519 du ve 2 gun sonra baktirdigimda 693 cikti sizce normal mi korkuyorum
Biraz olumsuz olacak ama bence normal değil değerleriniz 2 günde bir %66’lık artış normal kabul edilen. Doktora gittiniz mi?Merhaba benim 2 gun once beta degerim 519 du ve 2 gun sonra baktirdigimda 693 cikti sizce normal mi korkuyorum
Merhaba dun doktorumda yuzde 30 bike artsa iyi yani 700 olsa olur dedi 693 cikinca endislendimen az yüzde 50 deniyor ama benimde tam yüzde elli almamıştı yüzde 40lardaydı ilk yükselişim. hatta kimyasaldan şüphelendiler ama şuan sağlıklı bir gebelik ilerliyor. bence iyi değeriniz. iki gün sonra bi daha verin inşşalh daha güzel artışlar görürsünüz
Doktorum yuzde 30 bile artsa iyi 700 olsa yeter dedi 693 ciktiNormal değil aslında.
2 günde bir en az %60 yükselmesi gerekiyor.
Doktorum yuzde 30 bile artsa iyi 700 olsa yeter dedi 693 cikti
Daha 4+5 im ve doktorum kafama yatmadi 6.haftaya kadar doktora gitmeyi düşünmüyorum açıkçası bulundugumuz yerde baska doktor da yok beklmeek istiyorum%30’u ilk defa duydum, doktorunuz dediyse doğrudur ama 2 katı, 2 katından biraz az çıkması normal olarak değerlendiriyor. Tekrarlayın bakalım kan testinizi, onun sonucuna göre belli olur.
endiselenmeyin. bence yarın bir kan daha verin artış olmuşsa yine 1 hafta 10 güne filan keseyi de görürüsünüz inşallahMerhaba dun doktorumda yuzde 30 bike artsa iyi yani 700 olsa olur dedi 693 cikinca endislendim
Insallah ne olur dua edin korkuyorumendiselenmeyin. bence yarın bir kan daha verin artış olmuşsa yine 1 hafta 10 güne filan keseyi de görürüsünüz inşallah
iyi düşünün iyi olsun. korkup kötüyü çekmeyin kendinize. Dualarımız sizinle ve tüm müjde bekleyenlerle :)Insallah ne olur dua edin korkuyorum
insallahiyi düşünün iyi olsun. korkup kötüyü çekmeyin kendinize. Dualarımız sizinle ve tüm müjde bekleyenlerle :)