Beta hcg yüksekliği

Purelife35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2022
139
183
34
Kızlar 28 şubatta kan tahlili yaptırdım beta hcg 8.300 çıktı ertesi gün doktora gittim keseyi gördü 4+5 haftalıkmış bana baya yüksek geldi benim gibi olup sonradan ikinci kese gören oldu mu acaba

Kızlar 28 şubatta kan tahlili yaptırdım beta hcg 8.300 çıktı ertesi gün doktora gittim keseyi gördü 4+5 haftalıkmış bana baya yüksek geldi benim gibi olup sonradan ikinci kese gören oldu mu acaba
Yani 4+4 de 8.300 normal mi sizce tek kese göründü zaten

ilk hamileliğimde de yüksek çıkmıştı doktorum ya erkektir ya ikizdir demişti keseyi görmeden önce ve oğlum oldu gerçekten

Benim iki oğlum var bu da süpriz oldu inşallah kız olur diye dua ediyorum sizin de gönlünüzden geçen ne ise o olsun sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah

Merhaba, ben de 8840 da keseyi gördüm. Doktor 4+5 dedi. Şimdi ise beta değerim 52 binlerde sizce ultrasonda görebilir miyiz? Ne kadarlık olmuştur? İki gün sonra randevum var çok merak ediyorum

Merhaba, ben de 8840 da keseyi gördüm. Doktor 4+5 dedi. Şimdi ise beta değerim 52 binlerde sizce ultrasonda görebilir miyiz? Ne kadarlık olmuştur? İki gün sonra randevum var çok merak ediyorum
Kalp atışını 6 veya 7. Haftadan sonra görebilirsiniz, sağlıklı bir şekilde ilerler inşallah

Epey geç öğrendik ama doğru tahmin etmişsiniz erkekmiş belki betanin katlanarak artması erkek olduğu içindi dediğiniz gibi
Evet erkeklerde bir de ikizlerde beta yüksek çıkıyormuş sizde de tutmuş bak hayırlı evlat olsun sağlıkla gelsin bende henüz öğrenemedim 11 haftalık şu an inşallah benim de iki erkekten sonra kız gelir

Merhaba 52 bin kaçıncı haftaydi acaba ben de tam 6 haftada 59 bin yüksek geldi korkuyorum cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…