- 30 Haziran 2022
- 139
- 183
- 34
-
- Konu Sahibi Purelife35
Yani 4+4 de 8.300 normal mi sizce tek kese göründü zatenKızlar 28 şubatta kan tahlili yaptırdım beta hcg 8.300 çıktı ertesi gün doktora gittim keseyi gördü 4+5 haftalıkmış bana baya yüksek geldi benim gibi olup sonradan ikinci kese gören oldu mu acaba
amin inşallahBenim 3+6yken yani daha bat gelmeden 1036ydı. İkiz değil :) sağlıkla kucağınıza alın
Henüz bilmiyorum, öğrenince yazarımamin inşallahpeki cinsiyeti erkek mi
Merhaba, ben de 8840 da keseyi gördüm. Doktor 4+5 dedi. Şimdi ise beta değerim 52 binlerde sizce ultrasonda görebilir miyiz? Ne kadarlık olmuştur? İki gün sonra randevum var çok merak ediyorumKızlar 28 şubatta kan tahlili yaptırdım beta hcg 8.300 çıktı ertesi gün doktora gittim keseyi gördü 4+5 haftalıkmış bana baya yüksek geldi benim gibi olup sonradan ikinci kese gören oldu mu acaba
Kalp atışını 6 veya 7. Haftadan sonra görebilirsiniz, sağlıklı bir şekilde ilerler inşallahMerhaba, ben de 8840 da keseyi gördüm. Doktor 4+5 dedi. Şimdi ise beta değerim 52 binlerde sizce ultrasonda görebilir miyiz? Ne kadarlık olmuştur? İki gün sonra randevum var çok merak ediyorum
Epey geç öğrendik ama doğru tahmin etmişsiniz erkekmişamin inşallahpeki cinsiyeti erkek mi
6.haftada kalp atışı duyabilirsiniz genelde öyle oluyorMerhaba, ben de 8840 da keseyi gördüm. Doktor 4+5 dedi. Şimdi ise beta değerim 52 binlerde sizce ultrasonda görebilir miyiz? Ne kadarlık olmuştur? İki gün sonra randevum var çok merak ediyorum
Evet erkeklerde bir de ikizlerde beta yüksek çıkıyormuş sizde de tutmuş bakEpey geç öğrendik ama doğru tahmin etmişsiniz erkekmişbelki betanin katlanarak artması erkek olduğu içindi dediğiniz gibi
Gönlünüze göre olsunEvet erkeklerde bir de ikizlerde beta yüksek çıkıyormuş sizde de tutmuş bakhayırlı evlat olsun sağlıkla gelsin bende henüz öğrenemedim 11 haftalık şu an inşallah benim de iki erkekten sonra kız gelir
Merhaba 52 bin kaçıncı haftaydi acaba ben de tam 6 haftada 59 bin yüksek geldi korkuyorum cokMerhaba, ben de 8840 da keseyi gördüm. Doktor 4+5 dedi. Şimdi ise beta değerim 52 binlerde sizce ultrasonda görebilir miyiz? Ne kadarlık olmuştur? İki gün sonra randevum var çok merak ediyorum
Sonucunuz ne oldu acaba baya zaman geçmişMerhaba, ben de 8840 da keseyi gördüm. Doktor 4+5 dedi. Şimdi ise beta değerim 52 binlerde sizce ultrasonda görebilir miyiz? Ne kadarlık olmuştur? İki gün sonra randevum var çok merak ediyorum