Beta Hcg yüksekliği acillll

Asel bilgi

Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2024
33
10
8
27
Kızlar 1 hafta içinde beta 45 ten 4264 e yükseldi iki katından fazla çıkıyor hep iki gün arayla verdim bi bakar mısınız normal mi bu kadar artması pazartesiye randevu aldım henüz gidemedim doktora

Normalde dün 3200 çıkacakken 4200 çıkmış 400 400 artıyordu dün 1000 daha fazla çıkmış olması gerekenden o yüzden aklıma takıldı benimde inşallah kötü bir şey yoktur

İlla 2 kat artmasına gerek yok ki en az %66 diyorlar onun üstü 10 kat falan artmıyorsa ki sizde 2.5 3 kat civarı artıyor normal bence. Çoğul gebeliklerde bildiğim çok daha fazla artıyor 3'ten de. Keseyi görmediniz mi çok kan vermişsiniz

Keseyi görmüş olman gerekiyor gittin mi kontrole
Gidemedim canım bayram tatili girdi araya pazartesi gideceğim normalde gidinceye kadar hesapladım başta 10 binlerde falan olacaktı gittiğimde fakat bu değerlerle 34 binlerde falan görecek doktor 6+2 deyken doktor bakmış olacak yani fazla çıkması da endişelendiriyor napıcam bilmiyorum

Daha doktor görmedi kuzum tatil girdi ya araya iki gün arayla kan ver dedi acildeki doktor düzenli veriyorum bende gidinceye kadar

Adetten 3 gün önce idrar yaptım silikti o gün kan verdim canım 28 öyle çıktı şuan 7+6 dayız, 6+1 de kalp atışı ve bebeği gördük çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…