Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar 1 hafta içinde beta 45 ten 4264 e yükseldi iki katından fazla çıkıyor hep iki gün arayla verdim bi bakar mısınız normal mi bu kadar artması pazartesiye randevu aldım henüz gidemedim doktora
Normalde dün 3200 çıkacakken 4200 çıkmış 400 400 artıyordu dün 1000 daha fazla çıkmış olması gerekenden o yüzden aklıma takıldı benimde inşallah kötü bir şey yoktur
Normalde dün 3200 çıkacakken 4200 çıkmış 400 400 artıyordu dün 1000 daha fazla çıkmış olması gerekenden o yüzden aklıma takıldı benimde inşallah kötü bir şey yoktur
İlla 2 kat artmasına gerek yok ki en az %66 diyorlar onun üstü 10 kat falan artmıyorsa ki sizde 2.5 3 kat civarı artıyor normal bence. Çoğul gebeliklerde bildiğim çok daha fazla artıyor 3'ten de. Keseyi görmediniz mi çok kan vermişsiniz
Gidemedim canım bayram tatili girdi araya pazartesi gideceğim normalde gidinceye kadar hesapladım başta 10 binlerde falan olacaktı gittiğimde fakat bu değerlerle 34 binlerde falan görecek doktor 6+2 deyken doktor bakmış olacak yani fazla çıkması da endişelendiriyor napıcam bilmiyorum
İlla 2 kat artmasına gerek yok ki en az %66 diyorlar onun üstü 10 kat falan artmıyorsa ki sizde 2.5 3 kat civarı artıyor normal bence. Çoğul gebeliklerde bildiğim çok daha fazla artıyor 3'ten de. Keseyi görmediniz mi çok kan vermişsiniz