Beta hcg yüksek olması

Duygu1701

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2018
1.249
1.000
133
İstanbul
Kızlar selam
Benim son adet tarıhım 3 marttı dün adet olmayınca test yaptım ve pozitifi gördüm hemen gece özel de kan verdim değerim 8230 larda cıktı bu değer sizce de yüksek değil mi ? Hastanenin referans aralıgına gore 3-4 haftalık gozukuyor

Gerçi hastanenin referans aralığıda diğer beta hcg lere göre yüksek geldi bana ama anlayanlar yardımcı oluraa cok sevınırım doktorumdan randevu alamadım muhtemelen cuma gunu gidicem cok merak edıyorum bi sıkıntı olmaz insallah

Erken yumurtlamissin galiba canım hayırlı uğurlu olsun yarın doktorda kese bile görebilirsin herhalde Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı da nasip etsin

8230 cok yüksek değil mi ama
Oradaki referans lara göre 3-4 haftalık gebelige göre normal en yüksek değer10.000 yazıyor ya seninde 8.230 doktora gidince o daha ayrıntılı bilgi verir inş sıkıntı etme sen Insallah

Oradaki referans lara göre 3-4 haftalık gebelige göre normal en yüksek değer10.000 yazıyor ya seninde 8.230 doktora gidince o daha ayrıntılı bilgi verir inş sıkıntı etme sen Insallah

Evet diğer hastanelerle bu hastanenin referans aralıkları cok farklı öyle değil mi hastaneden hastaneye değişiklik olabilir mi acaba

Evet diğer hastanelerle bu hastanenin referans aralıkları cok farklı öyle değil mi hastaneden hastaneye değişiklik olabilir mi acaba
Canm ailende ikiz carsa büyük ihtimal ikizlern var demektr ondan yüksektr hayrlısı olsn belrtn nydicnm

Canm ailende ikiz carsa büyük ihtimal ikizlern var demektr ondan yüksektr hayrlısı olsn belrtn nydicnm
Canım normalde adet sancısı cekmem ama son 10 gundur adet sancısı gibi ağrım oluyodu tüylerim bile diken diken oluyodu o derece onun dısında hıc bi belirtim yoktu

Canım normalde adet sancısı cekmem ama son 10 gundur adet sancısı gibi ağrım oluyodu tüylerim bile diken diken oluyodu o derece onun dısında hıc bi belirtim yoktu
Bende çekyrm arada adet agrısı sen ikiz mi erken oldu acaba

Tek olsun bizim olsun ozaman hayirli dogumlar dilerim saglikla kucagina al bebegini ins

İnsallah canım ama ara ara kahverengi lekelenmelerim var kesenin arkasında kanama alanı varmıs düsük tehlikem var dua eder misin benım icinde bebegım sıkıca tutunsun sağlıcakla doğsun insallah hepimizinki

İnsallah canım ama ara ara kahverengi lekelenmelerim var kesenin arkasında kanama alanı varmıs düsük tehlikem var dua eder misin benım icinde bebegım sıkıca tutunsun sağlıcakla doğsun insallah hepimizinki
Ederim canım niye etmiyim ama sende kotu dusunme iyi dusun iyi olsun bol bolda dinlen pozitif ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…