Erken yumurtlamissin galiba canım hayırlı uğurlu olsun yarın doktorda kese bile görebilirsin herhalde Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı da nasip etsinEki Görüntüle 2132995 Kızlar selam
Benim son adet tarıhım 3 marttı dün adet olmayınca test yaptım ve pozitifi gördüm hemen gece özel de kan verdim değerim 8230 larda cıktı bu değer sizce de yüksek değil mi ? Hastanenin referans aralıgına gore 3-4 haftalık gozukuyor
Gerçi hastanenin referans aralığıda diğer beta hcg lere göre yüksek geldi bana ama anlayanlar yardımcı oluraa cok sevınırım doktorumdan randevu alamadım muhtemelen cuma gunu gidicem cok merak edıyorum bi sıkıntı olmaz insallah
8230 cok yüksek değil mi amaErken yumurtlamissin galiba canım hayırlı uğurlu olsun yarın doktorda kese bile görebilirsin herhalde Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı da nasip etsin
Oradaki referans lara göre 3-4 haftalık gebelige göre normal en yüksek değer10.000 yazıyor ya seninde 8.230 doktora gidince o daha ayrıntılı bilgi verir inş sıkıntı etme sen Insallah8230 cok yüksek değil mi ama
İkiz olabilir
Oradaki referans lara göre 3-4 haftalık gebelige göre normal en yüksek değer10.000 yazıyor ya seninde 8.230 doktora gidince o daha ayrıntılı bilgi verir inş sıkıntı etme sen Insallah
Canm ailende ikiz carsa büyük ihtimal ikizlern var demektr ondan yüksektr hayrlısı olsn belrtn nydicnmEvet diğer hastanelerle bu hastanenin referans aralıkları cok farklı öyle değil mi hastaneden hastaneye değişiklik olabilir mi acaba
Rabbim isteyen herkese bu mubarek ayın yuzu suyu hurmetine hayırlı sağlıklı evlat versinBüyük ihtimalle cogul gebelik canim.hayirli olsun.bizlerede dua et
Canım normalde adet sancısı cekmem ama son 10 gundur adet sancısı gibi ağrım oluyodu tüylerim bile diken diken oluyodu o derece onun dısında hıc bi belirtim yoktuCanm ailende ikiz carsa büyük ihtimal ikizlern var demektr ondan yüksektr hayrlısı olsn belrtn nydicnm
Bende çekyrm arada adet agrısı sen ikiz mi erken oldu acabaCanım normalde adet sancısı cekmem ama son 10 gundur adet sancısı gibi ağrım oluyodu tüylerim bile diken diken oluyodu o derece onun dısında hıc bi belirtim yoktu
Canım benım bişi belli değil daha kontrole gidemedimBende çekyrm arada adet agrısı sen ikiz mi erken oldu acaba
Cnm kan değern baya yksek ondan dedimCanım benım bişi belli değil daha kontrole gidemedim
Cnm kan değern baya yksek ondan dedim
Yok canım tek :)Sonuc ne canim ikizmi merak ettim de
Tek olsun bizim olsun ozaman hayirli dogumlar dilerim saglikla kucagina al bebegini insYok canım tek :)
Tek olsun bizim olsun ozaman hayirli dogumlar dilerim saglikla kucagina al bebegini ins
Ederim canım niye etmiyim ama sende kotu dusunme iyi dusun iyi olsun bol bolda dinlen pozitif olİnsallah canım ama ara ara kahverengi lekelenmelerim var kesenin arkasında kanama alanı varmıs düsük tehlikem var dua eder misin benım icinde bebegım sıkıca tutunsun sağlıcakla doğsun insallah hepimizinki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?