Kadın doğuma 1-2 hafta sonra git dedi kese görünmesi içinMerhabalar kızlar kan testi de yaptırdım beta hcg değerim 3376 çıktı. En son regl 7 şubat oldum. Aile hekimliğinde yaptırdım testi başta hemşire 10 haftalık gibi deyince şaşırdım. Değeri yüksek mi sizce?
Ben de şaşırdım en son 7 şubat adet oldum dedim sonra ha falan dedi. 1-2 hafta sonra ultrasonda baktır dedi yüksek mi acaba zamanına göre. Korktum dış gebelik falan yorumlarını okuyuncaHayır yüksek değil bence
Nasıl on haftalık demiş anlamadım ?
7 Şubat'ın üstünden ne ara 10 hafta geçti ya? Üstüne görmüş olmayasın? Ayrıca beta 10 hafta için çok azMerhabalar kızlar kan testi de yaptırdım beta hcg değerim 3376 çıktı. En son regl 7 şubat oldum. Aile hekimliğinde yaptırdım testi başta hemşire 10 haftalık gibi deyince şaşırdım. Değeri yüksek mi sizce?
Benim 6 gün gecikmede 3000 lerde idi betaBen de şaşırdım en son 7 şubat adet oldum dedim sonra ha falan dedi. 1-2 hafta sonra ultrasonda baktır dedi yüksek mi acaba zamanına göre. Korktum dış gebelik falan yorumlarını okuyunca
10 haftalık mı ? Değer 4 veya 5 haftalık hamilelik değeri zaten regle göre de uygun gidiyor belli kiMerhabalar kızlar kan testi de yaptırdım beta hcg değerim 3376 çıktı. En son regl 7 şubat oldum. Aile hekimliğinde yaptırdım testi başta hemşire 10 haftalık gibi deyince şaşırdım. Değeri yüksek mi sizce?
Yok kendisi değere baktı kan değerime 10 haftalık gibi dedi ben de olamaz dedim 7 şubat regl oldum dedim. Ondan sonra hesaplama yaptı kafasına göre dedi yani. Ben de değer mi yüksek diye düşündüm7 Şubat'ın üstünden ne ara 10 hafta geçti ya? Üstüne görmüş olmayasın? Ayrıca beta 10 hafta için çok az
Hayır canım, aksine 10 hafta için değerin gerçekten düşük. 5 6 haftalık o değerYok kendisi değere baktı kan değerime 10 haftalık gibi dedi ben de olamaz dedim 7 şubat regl oldum dedim. Ondan sonra hesaplama yaptı kafasına göre dedi yani. Ben de değer mi yüksek diye düşündüm
Degeriniz guzel cikmis dusuk oldgnu dusunuyosaniz gec dollenmedir ben ilk gebeligimi beklenen adetten 4 gun snra kan verdim 89 la ogremdimSelam kızlar son reglim 24-27şubatta reglim gecikince evde test yaptım pozitif çıktı kan verdim Beta 488 normal mi sizce
benim 8 haftalktı 29,000 falandı:)Merhabalar kızlar kan testi de yaptırdım beta hcg değerim 3376 çıktı. En son regl 7 şubat oldum. Aile hekimliğinde yaptırdım testi başta hemşire 10 haftalık gibi deyince şaşırdım. Değeri yüksek mi sizce?
Benim 28 martta ilk değerim 59 çıktı 31 martta 163 4 nisan 343 artışlar normal miDegeriniz guzel cikmis dusuk oldgnu dusunuyosaniz gec dollenmedir ben ilk gebeligimi beklenen adetten 4 gun snra kan verdim 89 la ogremdim600 kusurden sonra galiba daha kan vermedm de artis var diye
Evet hayırlı olsun inşallahKızlar merhaba beta hcg 64.4 çıktı hamilemiyim
Teşekkür ederimEvet hayırlı olsun inşallah
Hamilesiniz hayirli olsun dikkat edin takip edin artisiniziKızlar merhaba beta hcg 64.4 çıktı hamilemiyim