Beta hcg yüksek mi

imrnskt

Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2023
28
2
29
Merhabalar kızlar kan testi de yaptırdım beta hcg değerim 3376 çıktı. En son regl 7 şubat oldum. Aile hekimliğinde yaptırdım testi başta hemşire 10 haftalık gibi deyince şaşırdım. Değeri yüksek mi sizce?

Kadın doğuma 1-2 hafta sonra git dedi kese görünmesi için

Hayır yüksek değil bence
Nasıl on haftalık demiş anlamadım ?

Hayır yüksek değil bence
Nasıl on haftalık demiş anlamadım ?
Ben de şaşırdım en son 7 şubat adet oldum dedim sonra ha falan dedi. 1-2 hafta sonra ultrasonda baktır dedi yüksek mi acaba zamanına göre. Korktum dış gebelik falan yorumlarını okuyunca

7 Şubat'ın üstünden ne ara 10 hafta geçti ya? Üstüne görmüş olmayasın? Ayrıca beta 10 hafta için çok az

Ben de şaşırdım en son 7 şubat adet oldum dedim sonra ha falan dedi. 1-2 hafta sonra ultrasonda baktır dedi yüksek mi acaba zamanına göre. Korktum dış gebelik falan yorumlarını okuyunca
Benim 6 gün gecikmede 3000 lerde idi beta
Siz adetiniz kaç gün geçti ?

10 haftalık mı ? Değer 4 veya 5 haftalık hamilelik değeri zaten regle göre de uygun gidiyor belli ki

7 Şubat'ın üstünden ne ara 10 hafta geçti ya? Üstüne görmüş olmayasın? Ayrıca beta 10 hafta için çok az
Yok kendisi değere baktı kan değerime 10 haftalık gibi dedi ben de olamaz dedim 7 şubat regl oldum dedim. Ondan sonra hesaplama yaptı kafasına göre dedi yani. Ben de değer mi yüksek diye düşündüm

Yok kendisi değere baktı kan değerime 10 haftalık gibi dedi ben de olamaz dedim 7 şubat regl oldum dedim. Ondan sonra hesaplama yaptı kafasına göre dedi yani. Ben de değer mi yüksek diye düşündüm
Hayır canım, aksine 10 hafta için değerin gerçekten düşük. 5 6 haftalık o değer

Selam kızlar son reglim 24-27şubatta reglim gecikince evde test yaptım pozitif çıktı kan verdim Beta 488 normal mi sizce

Selam kızlar son reglim 24-27şubatta reglim gecikince evde test yaptım pozitif çıktı kan verdim Beta 488 normal mi sizce
Degeriniz guzel cikmis dusuk oldgnu dusunuyosaniz gec dollenmedir ben ilk gebeligimi beklenen adetten 4 gun snra kan verdim 89 la ogremdim 600 kusurden sonra galiba daha kan vermedm de artis var diye

benim 8 haftalktı 29,000 falandı:)

Degeriniz guzel cikmis dusuk oldgnu dusunuyosaniz gec dollenmedir ben ilk gebeligimi beklenen adetten 4 gun snra kan verdim 89 la ogremdim 600 kusurden sonra galiba daha kan vermedm de artis var diye
Benim 28 martta ilk değerim 59 çıktı 31 martta 163 4 nisan 343 artışlar normal mi

DÜzenli artiş var gec dollenmedir ondan degeriniz dusuk cikmistir benimde oyleydi 89 la ogrendim 1 haftada 800 kusure cikti sonra normal ilerledi cok sukur sizinde guzel bence kendinizj stres yaomayin bol su meyve kuruyemis tuketin istrahat edin ilk 3 ay dikkat etmek gerekiyor is faln yaomayn yuksege uzanmayin bana soylenenler bunlardi yaotimda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…