Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
19 gundış gebelik olabilir. regliniz kaç gün gecikti?
bence farklı bir doktora da görünün. genelde değer 5000 olana kadar beklenir her ihtimale karşı. ama dış gebelikse değer daha çok yükselmeden önlem alınması gerekiyor.19 gun
Dis gebelik mi bos gebelik mibence farklı bir doktora da görünün. genelde değer 5000 olana kadar beklenir her ihtimale karşı. ama dış gebelikse değer daha çok yükselmeden önlem alınması gerekiyor.
boş gebelik olsa kese görünürdüDis gebelik mi bos gebelik mi
Cumartesi tekrar ultrasondan bakilacak sonuc ne cikcak bakalim kurtajdan cok korkuyorumboş gebelik olsa kese görünürdü
insallah sağlıklı, güzel ilerler her seyCumartesi tekrar ultrasondan bakilacak sonuc ne cikcak bakalim kurtajdan cok korkuyorum
Ben hastaneye kontrole gittiğimde değerim 4216ydı doktor tam olarak hamilesin diyemem demiştin1 hafta sonra başka hastaneye ve doktora gittim 6+3 adetime göre gittiğimde bebeğimi ve kalp atışını duydum ultrasonda 5+6ydı üzülme yani canım 1 hafta bekle tekrar gitMerhaba beta hcg 4000 cikti ama alttan ve ultrasondan yapilan muanede kese gorunmedi boyle durum yasayan varmi
Tamam cok tesekkur ederimBen hastaneye kontrole gittiğimde değerim 4216ydı doktor tam olarak hamilesin diyemem demiştin1 hafta sonra başka hastaneye ve doktora gittim 6+3 adetime göre gittiğimde bebeğimi ve kalp atışını duydum ultrasonda 5+6ydı üzülme yani canım 1 hafta bekle tekrar git
Yatmayıp napmayı düşünüyorsunuz? Kendinizi tehlikeye attığınızın farkında mısınız? Bence lütfen gidip gerekeni yapın. Arkadaşım da aynı şeyi yaşadı tüpünü kaybetme ihtimali bile vardı böyle bir sorun yaşamayın en azındanBeta 4000 den 6954 cikti alttan baktilar kese yine gorunmedi yatisini yapalim dis gebelige benziyo ic kanama olablir dediler ben yatmadim cok korkuyorum napicamida bilmiyorum
Neden yatmadın? Bu işlem yapılacaksa başka bir yolu yok ki. Kendinize zarar verirsiniz.Beta 4000 den 6954 cikti alttan baktilar kese yine gorunmedi yatisini yapalim dis gebelige benziyo ic kanama olablir dediler ben yatmadim cok korkuyorum napicamida bilmiyorum
Doktor emin degilim dis gebelik oldugundan hafta sonu oldugu icin renkli ultrasonda yok dedi ben gec dollenme ihtimali olabilecegini dusunuyorumNeden yatmadın? Bu işlem yapılacaksa başka bir yolu yok ki. Kendinize zarar verirsiniz.
20 gün geçmiş adetinizden. Geç döllenme de 1 hafta içinde belli oluyor. 20 günde kese minikte olsa görünürdü. Beta 4000 iken gördüm bende keseyi. Bence başka bir doktora teyit edin ve aynı şeyi söylerse yatışınızı yaptırın. Tüplerinize zarar gelirse tekrar çocuk sahibi olma konusunda sorun yaşamanızı istemeyizDoktor emin degilim dis gebelik oldugundan hafta sonu oldugu icin renkli ultrasonda yok dedi ben gec dollenme ihtimali olabilecegini dusunuyorum
20 gün çok fazla bir süre siz bilirsiniz ama ben geç döllenme olduğunu zannetmiyorumDoktor emin degilim dis gebelik oldugundan hafta sonu oldugu icin renkli ultrasonda yok dedi ben gec dollenme ihtimali olabilecegini dusunuyorum
Dun baska hastaneye gittim orda renkli oltrasonda dis gebelik old goruldu aksam yatisim yapildi20 gün çok fazla bir süre siz bilirsiniz ama ben geç döllenme olduğunu zannetmiyorum
Tekrardan sağlıkla gebe kalırsın inşallahDun baska hastaneye gittim orda renkli oltrasonda dis gebelik old goruldu aksam yatisim yapildi