Beta HCG değerim 3.41 çıktı. Adetim 5 gün gecikti ve kaşık,bel ağrısı çok fazla. Acilde yer alan doktor yok diyemiyorum ama düşük ihtimalle var gibi gebelik dedi. Ancak nette araştırdım bu değerde negatif sonuç. Bloglarda bazı kişilerin zamanla artış gözlemleme durumu olmuş. Bu durumu yaşayarak hamile kalan var mı?
beta hcgde insanlar çok doğal olarak artış gözlemlerler çünkü bu böyle bir şeydir. Gebelik oluşmaya başlayınca üretilen bir hormondur ve gebelik günü arttıkça sanırım 10. haftaya kadardı çok hızlı bir şekilde artar. Zamanla belli olur. Ama bence düşük bie geğer olmamış kuvveli muhtmel
Seninle ayni duurmdayim canim benimde adetim 4 gun gecikti ve bta 74.13 cikti doktor suanlik bisey diyemem 2 gun sonra degerinin katlanmasina bakicam dedi yarin sabah kan vericem
Seninle ayni duurmdayim canim benimde adetim 4 gun gecikti ve bta 74.13 cikti doktor suanlik bisey diyemem 2 gun sonra degerinin katlanmasina bakicam dedi yarin sabah kan vericem
9 unda 89 du canım 13 ünde 509 çıktı şükür Rabbim sağlıcakla kucagimiza almayı nasip etsin. Benim daha ilk hamileligim. Benim doktor randevum üniversite hastanesinde ayın 23 ünde. Ama iki sabahtır peçeteye silince bir iki damla kan geliyor sonra gün boyu yok. Böyle mi oluyor düşük çok korkuyorum.
9 unda 89 du canım 13 ünde 509 çıktı şükür Rabbim sağlıcakla kucagimiza almayı nasip etsin. Benim daha ilk hamileligim. Benim doktor randevum üniversite hastanesinde ayın 23 ünde. Ama iki sabahtır peçeteye silince bir iki damla kan geliyor sonra gün boyu yok. Böyle mi oluyor düşük çok korkuyorum.
Tatlım ünv hastanesi de olsa acilden giriş yap ve lekelerin olduğunu söyle. Bazen yerleşme kanaması yaşanabiliyir.. progestan türevi ilaç yada iğne verir geçer Allah'ın izniyle. Ama uzan ağır iş yapma kendini yorma...