• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beta hcg yorumlarmısınız?

tigris_

Guru
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2012
45
11
288
arkadaşlar merhaba,

adetim 3 gün gecikti. beta hcg bulgu:222,11 fakat referans değerler

4-5 hafta :1500-13000
5-6 hafta:3400-135,300
.........................

diye devam ediyor.bu duruma göre benim 222,11 olan değerim neyi ifade ediyor? yoksa referans değerden düşük çıktıgı için dış gebelikmi gibi bişeymi?

Canım geç döllenme olabilir 2 gün sonra tekrarlat yukselıcktr

umarım öyle olur. gerçi aşımala yapıldı bu ay. yorumun için teşekkür ederim

Gayet normal cnm rabbim hayirlisiyla kucağına almayı nasip etsin darısı ınsallah bize :) kafana takma hersey guzel olur ama sonucun gerçekten normal benim kuzenim 1 hafta gecikmiş adetle test yapti 49 cikti yani cok düşük bi deger bu ama gayet sağlıklı bi kizi oldu sorun etme. . . :)

Gayet normal cnm rabbim hayirlisiyla kucağına almayı nasip etsin darısı ınsallah bize :) kafana takma hersey guzel olur ama sonucun gerçekten normal benim kuzenim 1 hafta gecikmiş adetle test yapti 49 cikti yani cok düşük bi deger bu ama gayet sağlıklı bi kizi oldu sorun etme. . . :)

çok teşekkür ederim okadar olumlu yazmıssınki okuyunca içimferahladı. umarım normaldir. işte şu referans değerleri kafamı kurcaladı. allahım herkesin gönlüne göre versin

Merhaba arkadaşlar ben bu sayfayı sürekli takip ediyorum bugune kısmet oldu üye olmak.. Bende kafası karışıklardan adetim geçikmeden önce beta hcg yaptım 0.07di benim adetim 2 gün geçikdi test yaptım 2.0 çıktı sonucum gebelik yok dendi.. ertesi gün zaten adet oldum ama böyle normal bi adet değildi çok karnım ağrımasına ragmen kanamam çok az oldu ve 2 günde bitti o iki günde az geldi gibi bişey. neyse dün yani 24 kasmda test yaptım şimdide 5 çıktı. bi daha şimdi kan alındı eğer yükselirse hamile olabilirsin dedi doktor kafamm çok karışıkkk gerçekden hamile olabilirmiyim acaabbaaaa.....:( :(

Bence bir anormallik yok,sadece 2 gün sonra değerin 2 katına çıkıp çıkmadığını teyit et kan testiyle. bENİM adetime 2 gün kala 25, 2 gün sonra 59, 1 hafta sonra ise 2156 idi.

Merhaba arkadaşlar ben bu sayfayı sürekli takip ediyorum bugune kısmet oldu üye olmak.. Bende kafası karışıklardan adetim geçikmeden önce beta hcg yaptım 0.07di benim adetim 2 gün geçikdi test yaptım 2.0 çıktı sonucum gebelik yok dendi.. ertesi gün zaten adet oldum ama böyle normal bi adet değildi çok karnım ağrımasına ragmen kanamam çok az oldu ve 2 günde bitti o iki günde az geldi gibi bişey. neyse dün yani 24 kasmda test yaptım şimdide 5 çıktı. bi daha şimdi kan alındı eğer yükselirse hamile olabilirsin dedi doktor kafamm çok karışıkkk gerçekden hamile olabilirmiyim acaabbaaaa.....:KK43: :KK43:

Hamilelik olma ihtimali var sende arkadaşım, sanırım istemiyorsun?

arkadaşlar merhaba,

adetim 3 gün gecikti. beta hcg bulgu:222,11 fakat referans değerler

4-5 hafta :1500-13000
5-6 hafta:3400-135,300
.........................

diye devam ediyor.bu duruma göre benim 222,11 olan değerim neyi ifade ediyor? yoksa referans değerden düşük çıktıgı için dış gebelikmi gibi bişeymi?
canım benim takılma sen o referans değerlere, onlar bebeğin kaç haftalık olduğunu belirlemek için referans değerler. senin bebişin görülüyor ki daha 4 haftalık olmamış, miniminnacık yani :) hayırlısı olsun, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, darısı da başımıza olsun inşallah

istiyorummm çok aksine ama karma karışık sonuclar o yuzden kafam karışık..inşallah vardır

Yerinde olsam 2 gün geçtiyse aradan tekrar kan testi yaptırırım, 2 kat artış oluşuyorsa gebelik oluşuyor demektir.Bunun en sağlam yolu bu. Ayrıca 5 ve üzeri değerler gebeliği düşündürür.

bugun tekrar aldılar kan işte artış varmı bakmak için.. inşallah bir artış görülür eşim çok istiyor baba olmak onu mutlu ederim umarım..:) tsşş canım cevapladıgın için

Mrb arkadaşlar,
Bende yeni katıldım. Polikistik Over Sendromluyum. Duphaston, Glukojen, Klomen, Femara ilaçlarını sırasıyla kullandım.. 1 tane kimyasal gebelik geçirdim.. Adetime geçen aya göre 1 hafta kala dayanamayıp Beta HCG yaptırdım, sonuç 1.2
Çok fena kasık ağrım, göğüs ağrım var. Ara ara midem bulanıyor, kokulara karşı hassaslaştım, hamile olabilir miyim? :(

Mrb arkadaşlar,
Bende yeni katıldım. Polikistik Over Sendromluyum. Duphaston, Glukojen, Klomen, Femara ilaçlarını sırasıyla kullandım.. 1 tane kimyasal gebelik geçirdim.. Adetime geçen aya göre 1 hafta kala dayanamayıp Beta HCG yaptırdım, sonuç 1.2
Çok fena kasık ağrım, göğüs ağrım var. Ara ara midem bulanıyor, kokulara karşı hassaslaştım, hamile olabilir miyim?

Yine hüsran adet geçikmesinini 14.günü hastalandım..:(

Back