- 25 Aralık 2021
- 692
- 1.891
- 63
- 27
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayni şeyi bende yaşıyorum 23.99 la öğrendim iki gün sonra 120 oldu sevinme dediler sürekli kan verince de kanımız kalmicak kocaman şırınga dolduruyolar nasıl bekliceksek baktirmadan da bilmiyorum ((Merhaba arkadaşlar şimdi sizlere beta sonuçlarını yazacağım:
21 Şubat: 25
23 Şubat : 58
24 Şubat:134
1 Mart : 485
Doktor en son kan değerleri arasında 4 gün var ve istediğimiz düzeyde değil 2 gün sonra yeniden ver dedi sizce %80 değer de yeterli oluyor mu
Canım dua edelim birbirimize Allah'ım hayırlı haberleri almayı nasip etsin korktuğumuza uğratmasın inşallahAyni şeyi bende yaşıyorum 23.99 la öğrendim iki gün sonra 120 oldu sevinme dediler sürekli kan verince de kanımız kalmicak kocaman şırınga dolduruyolar nasıl bekliceksek baktirmadan da bilmiyorum ((
Ahhh çok teşekkür ederim İnşallahNormalde %60 da yeterli oluyor
İnşallah canım benim ya geç dollenmedir diye umuyorum umarım sağlıklı alırız kucağımızaCanım dua edelim birbirimize Allah'ım hayırlı haberleri almayı nasip etsin korktuğumuza uğratmasın inşallah
Bu arada Kasıklarında ağrı var mı gaz sancısı oluyor mu beni ağrı korkutuyor normal mi acabaMerhaba arkadaşlar şimdi sizlere beta sonuçlarını yazacağım:
21 Şubat: 25
23 Şubat : 58
24 Şubat:134
1 Mart : 485
Doktor en son kan değerleri arasında 4 gün var ve istediğimiz düzeyde değil 2 gün sonra yeniden ver dedi sizce %80 değer de yeterli oluyor mu
Normalde dün regl olmam gerekiyordu işte gebelik olduğu için olmadım dün çok ağrım oldu ondan önceki 3-4 gün boyunca da oldu ama bugün çok şükür hiç ağrım yokBu arada Kasıklarında ağrı var mı gaz sancısı oluyor mu beni ağrı korkutuyor normal mi acaba
Yerleşti ozaman agrilan geçtiyse tutundu demekki benim 120 değerim hâlâ kasık ağrım var dış gebelik olup olmadığını anlayamayız dedi eliyle bastırdı karın dışında ağrım yoktu ama benim hâlâ şüpheliNormalde dün regl olmam gerekiyordu işte gebelik olduğu için olmadım dün çok ağrım oldu ondan önceki 3-4 gün boyunca da oldu ama bugün çok şükür hiç ağrım yok
Öyle mi oluyor Ağrı geçince ay kuzum benim ya inşaallah ikimizinki de tutunmuştur ve süreç sağlıklı geçer inşallahYerleşti ozaman agrilan geçtiyse tutundu demekki benim 120 değerim hâlâ kasık ağrım var dış gebelik olup olmadığını anlayamayız dedi eliyle bastırdı karın dışında ağrım yoktu ama benim hâlâ şüpheli
Yerleşene kadar ağrılar oluyor akıntı oluyormuş bazısının hafif kanaması bile oluyor yerlesirken benim hâlâ bı yere tutunup HCG arttirmaya başlamadı boşlukta geziniyor herhalde yer bulamayıp gidedebilir tüplere de tutunabilir onlarda ağrılı oluyor dış gebelik olmuş olsa sende ağrı geçmezdi karnın mukakkak ağrırdı inşallah kazasız belasız dogururuz bu millet nasıl pat pat doğuruyor bizde mi tuhaflık var en ufak şeyde korkuyoruZÖyle mi oluyor Ağrı geçince ay kuzum benim ya inşaallah ikimizinki de tutunmuştur ve süreç sağlıklı geçer inşallah
Vallahi ya bende onu diyorum bazen çok bilmek de iyi değil gerçekten kimseye de soramıyor insan tedirginliğimizi kendi içimizde yaşıyoruz bebişlerimiz hissetmesin diye de dua ediyorum bol bol.Cuma günü ben muayeneye gideceğim inşallah bebeğim kendini gösterir de için rahatar sonra da kalp sesini duyarız.Senin ağrılarında geçecektir eminim kaç gün geciktin sen geç döllenme olduysa bir de normal inşallah en kısa sürede biter ağrılarınYerleşene kadar ağrılar oluyor akıntı oluyormuş bazısının hafif kanaması bile oluyor yerlesirken benim hâlâ bı yere tutunup HCG arttirmaya başlamadı boşlukta geziniyor herhalde yer bulamayıp gidedebilir tüplere de tutunabilir onlarda ağrılı oluyor dış gebelik olmuş olsa sende ağrı geçmezdi karnın mukakkak ağrırdı inşallah kazasız belasız dogururuz bu millet nasıl pat pat doğuruyor bizde mi tuhaflık var en ufak şeyde korkuyoruZ
Benim adetlerim düzensiz 25 inde olmuştum galiba 4 gün gecikti galiba 30 günde bir olmaya başlamıştım en son 4 gün gecikmeyle iki bin HCG olanlar var bı sorun var gibi doktorlar da gözün aydın hamilesin demiyolar sagolsunlar değer düşük 2000 olması lazım diyllarVallahi ya bende onu diyorum bazen çok bilmek de iyi değil gerçekten kimseye de soramıyor insan tedirginliğimizi kendi içimizde yaşıyoruz bebişlerimiz hissetmesin diye de dua ediyorum bol bol.Cuma günü ben muayeneye gideceğim inşallah bebeğim kendini gösterir de için rahatar sonra da kalp sesini duyarız.Senin ağrılarında geçecektir eminim kaç gün geciktin sen geç döllenme olduysa bir de normal inşallah en kısa sürede biter ağrıların
Beta değeri kişiden kişiye değişiyor canım sorun olduğundan değil bence ama işte En az %60 artması gerekiyor ya önemli olan o , sürekli kan vermekten de kollar morarıyor en iyisi doktor muayenesi inşallah 5. HaftadaBenim adetlerim düzensiz 25 inde olmuştum galiba 4 gün gecikti galiba 30 günde bir olmaya başlamıştım en son 4 gün gecikmeyle iki bin HCG olanlar var bı sorun var gibi doktorlar da gözün aydın hamilesin demiyolar sagolsunlar değer düşük 2000 olması lazım diyllar
Benim damarım ince bide patlatıyorlar nefret ettim kan vermekten 23 ten 120 olması güzel bencede ama hâlâ olumsuz konuştuBeta değeri kişiden kişiye değişiyor canım sorun olduğundan değil bence ama işte En az %60 artması gerekiyor ya önemli olan o , sürekli kan vermekten de kollar morarıyor en iyisi doktor muayenesi inşallah 5. Haftada