Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun. Gebesiniz
Teşekkür ederim çok sağolun 15757 sonuç gebelik var demek mi oluyor yani kaç haftalık acaba sonuclarim yeni bugün çıktı. DaHayırlı olsun. Gebesiniz
Evet var demek oluyor 6 haftadan büyük diye biliyorum kesin birşey diyemem ama. Kaç gün gecikmeniz var adetin ilk gününden hesaplayın bugüne kadarTeşekkür ederim çok sağolun 15757 sonuç gebelik var demek mi oluyor yani kaç haftalık acaba sonuclarim yeni bugün çıktı. Da
43 gün geçmiş canım bat ilk adet gunumden hesapladigimda 24 AralıkEvet var demek oluyor 6 haftadan büyük diye biliyorum kesin birşey diyemem ama. Kaç gün gecikmeniz var adetin ilk gününden hesaplayın bugüne kadar
Hamilelik yokken olan değerler 0.5 1.5 vs gibi oluyor değil miEn son gördüğünüz adet gününden hesaplayın
7 hafta oluyr. En kısa zamanda kadın doğuma gidin veya direk gebe polikliniğine size ilaç falan verecekler kullanmaya başlayın. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah43 gün geçmiş canım bat ilk adet gunumden hesapladigimda 24 Aralık
0-5 arası negatif oluyr bebek yok yani. Üstü gebelik var demek sizinde değeriniz güzel yüksekHamilelik yokken olan değerler 0.5 1.5 vs gibi oluyor değil mi
Amin inşallah çok teşekkür ederim şuan hâla inanamiyorum. Size de Allah bağışlasın.7 hafta oluyr. En kısa zamanda kadın doğuma gidin veya direk gebe polikliniğine size ilaç falan verecekler kullanmaya başlayın. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Aşkım 43 gündür hiç test yapmadın mı43 gün geçmiş canım bat ilk adet gunumden hesapladigimda 24 Aralık
Hiç belirtim olmadı o yüzden yapmadım. Eşimde sperm azlığı vardı çünkü. Hiç beklemiyordukAşkım 43 gündür hiç test yapmadın mı