Beta hcg yavaşlığı ve polikistik over

Ebrar1830

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2021
3
3
26
Merhabalar ben 10 aylık evliyim geçen ay bebek tedavisine başladık polisliktik over olduğunu söyledi doktor çok şükür bu ay Gebe olduğumu öğrendim ama beta hcg değerlerimin iyi olmadığını söyledi doktor ilk öğrendiğimde 6.850 ydi iki gün sonra yaptığımda 14.350 çıktı dün yaptığımda 44.19 çıktı acaba bu durumu yaşayan varmı

Merhabalar ben 10 aylık evliyim geçen ay bebek tedavisine başladık polisliktik over olduğunu söyledi doktor çok şükür bu ay Gebe olduğumu öğrendim ama beta hcg değerlerimin iyi olmadığını söyledi doktor ilk öğrendiğimde 6.850 ydi iki gün sonra yaptığımda 14.350 çıktı dün yaptığımda 44.19 çıktı acaba bu durumu yaşayan varmı
Canım kan değerin yükseldi mi ne durumdasın?

14 ile 44 arasında kac gun gecti

Evet en son kan verdiğimde 284 çıktı o zaman tamam dedi doktor şimdi 9 haftalık oldu bebeğim ama düşük riski var progesteron ve iğne kullanıyorum ben yapacam bilmiyorum

X