- 5 Ağustos 2023
- 23
- 2
- 27
-
- Konu Sahibi kehribargz
kese görünmesi normal ama bebek görünmesi ve kalp atılı için 2 hafta bekleyin istersenizKızlar merhaba beta hcg değerim yavaş yükseliyor ayın 2'sinde 208, 5'inde 546, 9'unda 1096 çıktı. Her iki güne bir iki katına çıkması gerekmiş ama benim biraz yavaş çıkıyor. Bugün doktorum keseyi gördü sizce her şey normal midir? Kesenin görünmesi için erkenmis ama göründü. 5 haftalık gibi gebelik
Teşekkür ederim haftaya tekrar çağırdı doktorum inşallah güzel sonuçlanırkese görünmesi normal ama bebek görünmesi ve kalp atılı için 2 hafta bekleyin isterseniz
Teşekkür ederim ilk güzel yükselirken doktorum biraz daha yüksek olması gerek dedi ister istemez stres oldum inşallah benim de sağlıklı güzel bir bebeğim olurGayet iyi yükselmiş, %60 yükselmesi normal kabul edilir ille 2 katı kuralı yok.
%60 ilerleme ile arkadaşım sağlıklı bebegini dünyaya getirdi.
Doktor temkinli davranıyor. Size detayli açıklayıp takip edelim yükselişlere bakalim diyebilirdi.Teşekkür ederim ilk güzel yükselirken doktorum biraz daha yüksek olması gerek dedi ister istemez stres oldum inşallah benim de sağlıklı güzel bir bebeğim olur
güzel haberlerinizi bekliyorum güsel düşünün stres yapmayın herkesin gebeliği aynı ilerlemez böyle düşününTeşekkür ederim haftaya tekrar çağırdı doktorum inşallah güzel sonuçlanır
Adet gecikmeniz olunca mi test yaptırmıştınız, ben adet gecikmesi olmadan yaptım benim de ilk 13 şubatta yaptığımda 139'du, bugün yaptım 395. Ben de biraz endişelendim doktorla da görüşemedim daha. Ama kese göründüğü için pozitif düşünebiliriz inşallah bebek de oluşsun sağlıkla kalp atışını dinlersiniz inşallahkese görünmesi normal ama bebek görünmesi ve kalp atılı için 2 hafta bekleyin isterseniz
Ay yanlış kişiyi alıntı yaptım galiba burda yeniyim deAdet gecikmeniz olunca mi test yaptırmıştınız, ben adet gecikmesi olmadan yaptım benim de ilk 13 şubatta yaptığımda 139'du, bugün yaptım 395. Ben de biraz endişelendim doktorla da görüşemedim daha. Ama kese göründüğü için pozitif düşünebiliriz inşallah bebek de oluşsun sağlıkla kalp atışını dinlersiniz inşallah
Şu anda kesem bir hafta arayla yeteri kadar gelişmemiş. İlk gittiğimde 7.1 idi diğer hafta 8.8 çıktı. Çarşamba günü gideceğim 7. haftaya giriyorum inşallah sağlıklıdır..Adet gecikmeniz olunca mi test yaptırmıştınız, ben adet gecikmesi olmadan yaptım benim de ilk 13 şubatta yaptığımda 139'du, bugün yaptım 395. Ben de biraz endişelendim doktorla da görüşemedim daha. Ama kese göründüğü için pozitif düşünebiliriz inşallah bebek de oluşsun sağlıkla kalp atışını dinlersiniz inşallah
İlkini adetim gecikmeden diğerini geciktikten hemen sonra elde ettimAy yanlış kişiyi alıntı yaptım galiba burda yeniyim de
Canım benimde boleydı hem ıcerde hemde dışarda kesem oluşmuş sol tüpüm alındı 7.000 kdr beklemiştim bende bi umut ama artık kanam ve ağrıdan duramadımKızlar merhaba beta hcg değerim yavaş yükseliyor ayın 2'sinde 208, 5'inde 546, 9'unda 1096 çıktı. Her iki güne bir iki katına çıkması gerekmiş ama benim biraz yavaş çıkıyor. Bugün doktorum keseyi gördü sizce her şey normal midir? Kesenin görünmesi için erkenmis ama göründü. 5 haftalık gibi gebelik
Gayet iyi yükselmiş, %60 yükselmesi normal kabul edilir ille 2 katı kuralı yok.
%60 ilerleme ile arkadaşım sağlıklı bebegini dünyaya getirdi.