Arkadaşlar herkese merhaba. Adetim 10 gün gecikmişti 11 haziranda evde idrar testi yaptım pozitif çıktı. 12 haziranda doktorum çağırdı karnımdan ultrasonla baktı keseyi göremedi sonra kan değerlerine bakalım dedi beta hcg 453 çıktı geç döllenme olabilir ama pozitif dedi bir hafta sonra tekrar gel bakalım dedi. Bugün yani 18 haziranda yine gittim karnımdan göremedi yine bu sefer vajinal ultrasonla bakmam lazım dedi küçücük bir kese gördü normalde 8 mm olması lazım ama 6 mm dedi hatta 5 haftalık olabilir dedi tekrar değerlerine bakalım iki günde bir iki kat artarak ilerlemesi gerekiyor yani bugün 4000 lere ulaşmış olması gerek dedi. Ama kan sonucum 1944 çıktı progesteron da 6 çıktı çok düşükmüş. 2 gün sonra tekrar çağırdı sağlıksız bir gebelik ama takip edelim bakalm iki gün sonra nolcak dedi çok üzüldüm tamamen ümidi mi yitireyim mi sizce benim yaşadığımı yaşayan var mı aranızda lütfen cevap verin
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Beta hcg yavaş ilerliyor
- Konu Sahibi morella7
- Başlangıç Tarihi