• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beta hcg yavaş artıyor benimm gibi olan var mı yardım edinn

pusatmk

"Allah'ın rahmetinden ümit kesmeyin."
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2014
335
270
103
kızlar 5+0 günlük hamileyim 30 günde bir adet oluyordum sat 16 ağustos bat 14 eylül.pazartesi beta hcg 68 çıktı dün (cuma ) beta hcg 138 çıktı doktor çok kötü diyemem ama düşük değerlerini takip etmek gerek dedi benim gibi olan ve bebişini kucağına sağlıkla alan var mı yoksa dış gebelik mii ???? :mad:

bana yardım edecek kimse yok muuu ?????

kızlar 5+0 günlük hamileyim 30 günde bir adet oluyordum sat 16 ağustos bat 14 eylül.pazartesi beta hcg 68 çıktı dün (cuma ) beta hcg 138 çıktı doktor çok kötü diyemem ama düşük değerlerini takip etmek gerek dedi benim gibi olan ve bebişini kucağına sağlıkla alan var mı yoksa dış gebelik mii ???? :mad:

Benimde adetim gecikti dün 50.62 çıktı bugün doktora gittim yarın bir test tekrarlayalım dedi bende korkuyla bekliyorum inşallah bebeklerimiz tutunur bize

ben bugün tekrar test yaptırdım beta hcg 86 çıktı canım yani kimyasal gebelik geçiriyorum çarşamba tekrar gideceğim doktora inş. senin bebişin tutunur sana ve hayırlısıyla alırsın bebişini kucağına :nazar:

Back