- Konu Sahibi Bismilhayrun
-
Kızlar adetime 1gün kala evde idrar testi yaptım positif çıktı 1 gün sonra 28 mayıs kan testimde beta hcg 125 çıktı ve ben endişelendim çok mu düşük diye. Hemşire iyi olduğunu söyledi çünkü adet günümde yaptırdım. İlk bebiş olduğu için hemen doktor yollunu tuttum ve dün doktora gittim henüz birşey görünmedi.. salo geri gel beta hcg yükselirse görünür dedi. Bugün tekrar hcg testi yaptım 984 çıktı. Yani tam 4 gün arayla.. normalmi tecrübeli olanlar sizde nasıldı bu konu? Salı günü keseyi görürmüyüm acaba
Kızlar adetime 1gün kala evde idrar testi yaptım positif çıktı 1 gün sonra 28 mayıs kan testimde beta hcg 125 çıktı ve ben endişelendim çok mu düşük diye. Hemşire iyi olduğunu söyledi çünkü adet günümde yaptırdım. İlk bebiş olduğu için hemen doktor yollunu tuttum ve dün doktora gittim henüz birşey görünmedi.. salo geri gel beta hcg yükselirse görünür dedi. Bugün tekrar hcg testi yaptım 984 çıktı. Yani tam 4 gün arayla.. normalmi tecrübeli olanlar sizde nasıldı bu konu? Salı günü keseyi görürmüyüm acaba
Ya inşaAllah canım ilk bebiş ve bana yıllarca pcos dan dolayı kolay hamile kalamazsın dediler korunmayı bıraktım ve hemen kaldım o yüzden çok şaşkınız
İnanırım canım Rabbim sağlık versin bebişlerimize de bize de sen nekadarlıksın şuanda peki?Sağlıkla kucağına alırsın inşallah bende çarşamba günü görmeye gidicem nasipse heyecan büyük
daha yarin adet günün benimİnanırım canım Rabbim sağlık versin bebişlerimize de bize de sen nekadarlıksın şuanda peki?
çok sabırsızlanıyorum coookMaşaAllah süper canım ya hadi hayırlı haber ler ile haberleşiriz buradan bende salı gününü bekliyorum heyecanla
Merhaba Canım Nasıl gıdıyor hamışlık? Normal bence değerinde güzel adet döngüne bağlı olarak geç döllenme olmuş olabilir. Fakat benim adet günümde değerim 124 civariydi ve 5haftalıktım doktor onu beta hcg ye göre net hesap edemez imkansız. Sonuçta kadın doğum doktorun son adet tarihine bakarak cevap vericektir. Haberleşelim canımMerhaba kızlar ben 27 nisanda regl oldum ondan sonra adettim 3 gün geçikti idrar testi yaptım çıkmadı 9 gün daha geçti birdaha yaptım iki çizgi bir silikti kan verdim salı günü kanda 115 ,52 çıktı bana iki haftalık hamile olduğum söylendi ve pazartesi muayeneye gidecem sizce bu değer iki haftalık değer midir çünkü adette girdiğin günden hesaplanıyor ona göre hesaplarsakta 5+5 günlük oluyor sizce nasıl hesaplamaylıyım Bide benim adettim hep geçikiyor bazen 34,35 güne bile aksiyor bunuda etkisi var mı
Bugün gittim canım kan verdim yine değerime baktı yükseldi mi diye 6 gün arayla 1100 değerdi yükselmiş dedi ama daha çok yeni dedi muayene etti beni üsten dedi senin rahim duvarı çok kalın gebeliğe çok güzel hazırlanmış gebe bir kadın rahimi kadar genişleşlemiş keseyi görmedi görmeden kaç haftalık olduğunu bilemem dedi ben korktum dedim dış gebelik olabilir mi yok dedi hamilelik var dedi dış gebelik değil dedi 1 hafta sonra birdaha gideceğim kontörleMerhaba Canım Nasıl gıdıyor hamışlık? Normal bence değerinde güzel adet döngüne bağlı olarak geç döllenme olmuş olabilir. Fakat benim adet günümde değerim 124 civariydi ve 5haftalıktım doktor onu beta hcg ye göre net hesap edemez imkansız. Sonuçta kadın doğum doktorun son adet tarihine bakarak cevap vericektir. Haberleşelim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?