beta hcg yardım edin:)))

stak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2008
71
2
86
40
Antalya
merhabalar,
aranıza katılmayı umuyorum:)
gecen ay 22sinde adet gördüm. bu ay bişi yok. idrar testi yaptım pozitif çıktı. hemen kosarak kan testi yaptırdım doktor olmadığı için yorumlatamadım. 783,75 çıktı sizce durum nedir yardım edin llütfen

sonuç pozitif çıkmış canım yeni bir hamilelik ama :)
tebrikler

teşekkür ederim nurdan. bakalım bugun doktor gideceğim heyecanlıyım:)
Allah bekleyen herkese göstersin herkesin gönlüne göre versin

teşekkür ederim nurdan. bakalım bugun doktor gideceğim heyecanlıyım:)
Allah bekleyen herkese göstersin herkesin gönlüne göre versin

canım çok tebrik ederım... ama şimdilik doktora gitme karından ultrasondan gözükmez vajinal ultrasondan belki gözükebilir kese ama daha çok yeni olduğu için vajinal yaptırma ne olur olmaz ne kadar doğru bilmiyorum ben ilk hamileliğimde beta 1100 çikmişti doktora gittim vajinal baktı keseyı gördü ama sonra kanamam oldu başka doktor dediki vajinal keseyı yerinden oynatmış keşke baktırmasaydın dedı düşükle sonuçlanmıştı... kesin hamilesın ama çok yenı çok dikkat et eşinlede ilişkiye girme biraz daha bekle derım tabi sen bilirsin yinede...

ben ilk gittiğimde geçen hafta 400 dü:) bu hafta keseyi gördü doktor..
maşallah değerin gayet iyi inşallah sağlıcakla alırsın kucağına bebeğini:)

Oncelikle Allaha hepinizin dualarını kabul etsin..ben birsey sormak istiyorum ilk bebeğimi kordon dolanması yüzünden kaybettim beş ay doldu..suan adet 20 sinde adet olmam gerekiyordu 24 unde kan testi yaptırdım 193.40 çıktı. .simdi belki diyeceksiniz bi hamilelik gecirmissin diye ama okadar beynim yıpranmış ki okuyorum okuyorum tam kestiremiyorum .. deger hamilelik gösteriyor ama kesinmidir ne kadarliktir bilemihorum..korkuyorum da cok ne yapmam gerek onuda bilmiyorum henuz muayene olmadım. .yardım ederseniz cok sevirim simdiden Allah razı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…