beta HCG YARDIIIIIM

AYSHE9388

'''''Olduğu KADAR olmadığı KADER...!!! ''''
Kayıtlı Üye
16 Mart 2014
3.356
1.106
148
Selam kızlar ben bir buçuk yıllık evliyim.Bir yıldır bebek istiyoruz ama olmuyor.
Rahatsızlandım doktora gittim antibiyotik falan verdi.
Kullanmak istemedim, adete yedi gün var kan testi yaptırdım sonuç 0,100 çıktı.
Doktor şimdilik gözükmüyor ama adete kadar belki yükselir dedi ama fazla umut vermedi...Aranızda benimle aynı durumu yaşayıp gebe olan varmı ?
Sizce yükselir mi? bi umut varmı gebelik için ...?

BU durumu yaşayan hiç kimse yok mu?:26::26:

Cnm dediğin şey çok zor bi ihtimal eğer geç yumurtluyorsan olabilir ama ovulasyon dönemi dışında gebelik olayı olmuyor pek

Ben de benzer bir durumdayım,
bebek istiyoruz ve deniyoruz şansımızı,
Adetim 2 gün gecikti,
Belim çok ağrıyor, ağrı kesici alamıyorum.sürekli yatıyorum
Seni çok iyi anlıyorum,
Rahatsızlığını bilemiyorum ama adete 3 gün kalana kadar sabredebilirsen,
Yeniden kan testi yaptırıp, sonuca göre ilaçları almaya başlarsın

geçmiş olsun

mrb cnm bence kan testini çok erken yaptırmışsın ya. Biraz daha bekle adetin gecikirse öyle yenile

banada yedi gün varken aynı değer çıktı ne garip..doktorum adetin geçerse gel takrar tahlil yapalım dedi olabilirde olmayabilirde şuan bilemeyiz ama için rahat edicekse adete 2 gün varken gel bi daha bakalım deedi bana..

Canım benimde Adetime 9 gün varken yaptırdığın test 0,4 tu sonra beş gün kala yaptırdım 2 çıktı arka arkaya yaptırmamın sebebi ilaç kullanacak olmam. Bugün adet gunüm ama olmadım sabah evde test yaptım negatif çıktı ama hala umutluyum kısmet neden olmasın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

değer yükseliyorsa vardır bi hikmeti:) keşke benmde yükselsede umutlansam

TESEKKÜR EDERİM CANIM ALLAH tez zamanda bize evlat nasip etsinn

banada adetin geçerse gel tekrar yapalım dedi canım işte

canım 2 çıkmış ya bence hamilesin inşallah ne güzel ya keşke benimde yükselse :26:

canım 2 çıkmış ya bence hamilesin inşallah ne güzel ya keşke benimde yükselse :26:

İnşallah bebeğim benimşedir bu sabah yone test yaptım yine negatif ama 2gunde 2 katı artıyorsa hesaplarıma göre yarın 10 olması lazım tabi gebelik varsa yarın da adet olmazsam üç gün geçmiş olacak gidip kan testi yaptıracağım allahım hayırlısıyla hepimizi bebeğimize kavuştursun âmin.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben bugün kan testi yaptırdım, adetim 4 gün gecikmesine rağmen negatif ne yazık ki [emoji20]

canım öncelikle geçmiş olsun. benimde karın kasıkta şiddetli ağrı olmuştu doğal olarak belimde etkilenmişti. belki hamiş olabilirsin

amiiiiinnnnnnn

Canim ben adetime 1 hafta kala yaptim ckti hcg yaptrdim 34.50 cikti 3 gun once tekrarladm 95.50 ckti yani hamileyim ama tehlikem var yatyom insallah seninde vardir:) hamilelik

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İNŞALLAH CANIM YA ne güzel senin yüksek çıkmış aman yat dikkat et inşallah sağlıcakla alrsın kucağına

İNŞALLAH CANIM YA ne güzel senin yüksek çıkmış aman yat dikkat et inşallah sağlıcakla alrsın kucağına
Insallah canim darisi sana belli olmaz bu isler allah nasip ettiyse düsükte ciksa alirsin kucagina hc uzulup sıkınti yapma canim:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…