• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg yanıltır mıııı??

SimgeEr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2019
265
102
33
25
Merhaba. Ağustosun 4nde adet olmam gerekiyordu. Ama olmadım. Vücudumda ani terleme, hafif miğde bulantısı vardı. Bugün ağrı kesici iğne yapmak için doktora gittim. Önce adetimin 6 gün geciktiğini söyledim. Bana kanda gebelik testi yaptılar ama negatif çıktı. Merak ettiğim bu kadar gecikmesine rağmen çıkmadı acaba onbeş gün olduktan sonra ya da bir süre sonra testi tekrarlarsam pozitif sonuç alır mıyım. Konu hakkında deneyimi bilgisi olan paylaşırsa sevinirim

Merhaba benim başıma gelmişti. Adetim tam 11 gün gecikmişti ve kan vermeye gittim eve geldiğimde adet olmuştum. İnşallah güzel haberler alırsınız 🙏🏻

Merhaba. Ağustosun 4nde adet olmam gerekiyordu. Ama olmadım. Vücudumda ani terleme, hafif miğde bulantısı vardı. Bugün ağrı kesici iğne yapmak için doktora gittim. Önce adetimin 6 gün geciktiğini söyledim. Bana kanda gebelik testi yaptılar ama negatif çıktı. Merak ettiğim bu kadar gecikmesine rağmen çıkmadı acaba onbeş gün olduktan sonra ya da bir süre sonra testi tekrarlarsam pozitif sonuç alır mıyım. Konu hakkında deneyimi bilgisi olan paylaşırsa sevinirim
Merhaba canim , adetlerin duzenlimiydi ? Eger duzensiz ise pozitif sonuc alabilir misin ? Gec dollenme olmus olabilir . Benim adetim geciktikten 12 gun sonra daha cok yeni hamile oldugumu ogrenmistim ;) hakkinda hayirlisi olsun canim ;)

Adetim 9 gün geçmişti pazartesiydi kan testim 0.1 çıkmıştı
Cuma günü yani üzerinden 4 gün geçtikten sonra tekrar kan verdim 63 çıktı adetim 13 gün geçmişti

Geç döllenme Olablir beklemekten başka çare yok inşaAllah vardır canım ❤

Benimde 10 gün geçikmişti hamile olmadan önceki ay. Çok stres yapmıştım hanile olmak için. Acaba mı diye diye adetim gelmemişti. Oysa senelerdir hep düzenli gelirdi. Biraz bekleyip kan testi yaptırmadan bilemezsin cnm. Ben gebe olduğum ayda geçikince geçen ay gibidir diyerek baktırmamıştım. Sonra şans eseri başka bi tahlil için gidince kanda çıkmıştı. Kafana takmayınca oluyor

Merhaba canim , adetlerin duzenlimiydi ? Eger duzensiz ise pozitif sonuc alabilir misin ? Gec dollenme olmus olabilir . Benim adetim geciktikten 12 gun sonra daha cok yeni hamile oldugumu ogrenmistim :KK66: hakkinda hayirlisi olsun canim :KK66:
Evet adetlerim düzensiz inşallah canım bakalım biraz daha geçsin vericem tekrar. Haber veririm size burdan 😙

Adetim 9 gün geçmişti pazartesiydi kan testim 0.1 çıkmıştı
Cuma günü yani üzerinden 4 gün geçtikten sonra tekrar kan verdim 63 çıktı adetim 13 gün geçmişti

Geç döllenme Olablir beklemekten başka çare yok inşaAllah vardır canım ❤
Canım benim inşallah inşallah dualarınızı eksik etmeyin..

Benimde 10 gün geçikmişti hamile olmadan önceki ay. Çok stres yapmıştım hanile olmak için. Acaba mı diye diye adetim gelmemişti. Oysa senelerdir hep düzenli gelirdi. Biraz bekleyip kan testi yaptırmadan bilemezsin cnm. Ben gebe olduğum ayda geçikince geçen ay gibidir diyerek baktırmamıştım. Sonra şans eseri başka bi tahlil için gidince kanda çıkmıştı. Kafana takmayınca oluyor
İnşallah canım benim bebeğini sağlıkla al kucağına. Banada dua et sen anne olacaksın duaların kabul olur ☺️☺️

Evet adetlerim düzensiz inşallah canım bakalım biraz daha geçsin vericem tekrar. Haber veririm size burdan 😙
Guzel haberlerini bekliyoruz canim :) ben de tam adet gunumde gitmistim doktora doktor da belki gec dollenme olmus olabilir progestan vereyim eger hamileysen tutunmasini saglar ama degilsen de adet gormeni saglar demisti belki doktoruna danisabilirsin ;)

merhaba 30.06.2019 tarihinde regl oldum. 05.07.2019 tarihi reglimin son günüydü
06.07.2019 tarihinde geri çekilme yöntemiyle ilişki yaşadım. Reglim geciktiği için 05.08.2019 tarihinde kan testi yaptım sonuç 0.100 çıktı ama hala regl olmadım sonuç değişir mi reglim düzensiz biraz ama doktora sordum kesin sonuç diyor siz ne diyorsunuz ? Ve adet söktürücü kullanmaya başladım test sonucundan Sonra.

merhaba 30.06.2019 tarihinde regl oldum. 05.07.2019 tarihi reglimin son günüydü
06.07.2019 tarihinde geri çekilme yöntemiyle ilişki yaşadım. Reglim geciktiği için 05.08.2019 tarihinde kan testi yaptım sonuç 0.100 çıktı ama hala regl olmadım sonuç değişir mi reglim düzensiz biraz ama doktora sordum kesin sonuç diyor siz ne diyorsunuz ? Ve adet söktürücü kullanmaya başladım test sonucundan Sonra.
Sonuç kan testinde yüzde yüz aynı diyorlar ama ben katılmıyorum. Çünkü kızların dediği gibi geç döllenme olduğu zaman da kanda çıkmayabilirmiş. Duphaston mu kullandığın adet sökücü? Eğer buysa, hamileysen bile bebeğe zararı olmaz ama değilsen adetin sökülür. Bu yazdığım ilacı genelde düşük tehlikesi için kullanıyorlarmış doktorum söyledi bana da. Bende rahim kalınlaşması yüzünden kullanmıştım bu ilacı ilaç bittiği zaman hemen adet olmuştum. Hakkında hayırlısı canım benim sen genede dikkat et herşey Rabbim den..

Guzel haberlerini bekliyoruz canim :) ben de tam adet gunumde gitmistim doktora doktor da belki gec dollenme olmus olabilir progestan vereyim eger hamileysen tutunmasini saglar ama degilsen de adet gormeni saglar demisti belki doktoruna danisabilirsin :KK66:
Bakalım bayramdan sonra tekrar vericem kan gene negatif çıkarsa doktoruma gidicem tekrar. Bu arada bayramınız mübarek olsun şimdiden ☺️☺️

Sonuç kan testinde yüzde yüz aynı diyorlar ama ben katılmıyorum. Çünkü kızların dediği gibi geç döllenme olduğu zaman da kanda çıkmayabilirmiş. Duphaston mu kullandığın adet sökücü? Eğer buysa, hamileysen bile bebeğe zararı olmaz ama değilsen adetin sökülür. Bu yazdığım ilacı genelde düşük tehlikesi için kullanıyorlarmış doktorum söyledi bana da. Bende rahim kalınlaşması yüzünden kullanmıştım bu ilacı ilaç bittiği zaman hemen adet olmuştum. Hakkında hayırlısı canım benim sen genede dikkat et herşey Rabbim den..
Şöyle diyim ben gebe olmak istemiyorum Çünkü hazır değilim hayatımda pek uygun değil. Açık konuşmak gerekirse boşalma olmadı dediğim gibi ilişkinin üstünden tam 30 gün Sonra testi yaptım geç döllenme olsada bu zamana kadar çıkmazmıydı? Tarlusal kullanıyorum ilacın bitmesinede 2 gün kaldı günde 3 doz alıyorum.

Şöyle diyim ben gebe olmak istemiyorum Çünkü hazır değilim hayatımda pek uygun değil. Açık konuşmak gerekirse boşalma olmadı dediğim gibi ilişkinin üstünden tam 30 gün Sonra testi yaptım geç döllenme olsada bu zamana kadar çıkmazmıydı? Tarlusal kullanıyorum ilacın bitmesinede 2 gün kaldı günde 3 doz alıyorum.
Boşalma olmadıysa hamile kalman imkansız o zaman gülüm adetin düzensizleşmiş olabilir. Sıkıntı yapma kendine belkide stresten gecikmiştir endişe etmene gerek yok. Genede rabbim in işi belli olmaz. Bilemezsin yani ☺️☺️

Boşalma olmadıysa hamile kalman imkansız o zaman gülüm adetin düzensizleşmiş olabilir. Sıkıntı yapma kendine belkide stresten gecikmiştir endişe etmene gerek yok. Genede rabbim in işi belli olmaz. Bilemezsin yani ☺☺
Orası öyle ama geri çekilme yöntemi kullandık bir dahada yaşamadım. Benim adet düzensizliğim var sanırım odandan gecikme yaşıyorum . Rabbim inşallah isteyene verir ben istemiyorum gebe olmak

Orası öyle ama geri çekilme yöntemi kullandık bir dahada yaşamadım. Benim adet düzensizliğim var sanırım odandan gecikme yaşıyorum . Rabbim inşallah isteyene verir ben istemiyorum gebe olmak
Amin inşallah sen dualarını bizlerden eksik etme ☺️

Amin inşallah sen dualarını bizlerden eksik etme ☺
eksik etmem her zaman diyorum rabbim isteyene nasip etsin diye sende benden eksik etme bayramdan Sonra tekrar test yapıcam dua et negatif çıksın doktor yaptırma gerek yok ilaçtan Sonra gelicek dedi ama içim rahat etmiyor bir türlü

Back