- 28 Şubat 2017
- 19
- 0
- 1
- 40
- Konu Sahibi cigdem5353
-
Gebelik kesesine gore 4 hafta 5 günlük dediler bana. Son adet tarihime gore 5 hafta 5 günlük dediler. Kese de 9mm olarak ölçüldü. Beta hcg yuksek geldi bana. Adet tarihi ile ultrasonda belirlenen tarih 1 hafta fark ediyor. 2 hafta sonra gel bakalim kucuk bir kese var baska birsey beĺli degil dediler. Beta hcg tekrarlamadilar normal mi bu acaba. Bilemiyorum. Sizin kese görüldü mu kalp atışı duydunuzmu erken galiba daha.Konuyu bilmiyorum ama tarihlerimiz yakın olduğu için yazmak istedim. Benim de son adet tarihim 19 ocakti. 27 Şubat'ta yaptırdım. Benim de 4750 çıktı. Seninkine göre benimki epey az çıkmış gibi geldi bana da
Bendeki değer de son adet tarihine göre 5+4 ' deki değer. Ben kan testi sonucunu henüz bugün aile hekiminden aldığım için doktora daha gitmedim. Bı kaç gün sonra gitmeyi düşünüyorum. Ben geçen sene de bir düşük yaptığım için daha temkinli davranmaya çalışıyorum. Bildiğim şey beta-hcg değerinin 2 günde 2 katına çıkıp çıkmadığını kontrol etmeleri gerekiyor. Belki de senin değerini iyi görüp tekrarlamaya gerek duymamıştır. Mesela benim geçen seneki değerlerimi hatırladığımda çok düşükmüş meğer. 4+6'da sadece 67, 6+1'de 85Gebelik kesesine gore 4 hafta 5 günlük dediler bana. Son adet tarihime gore 5 hafta 5 günlük dediler. Kese de 9mm olarak ölçüldü. Beta hcg yuksek geldi bana. Adet tarihi ile ultrasonda belirlenen tarih 1 hafta fark ediyor. 2 hafta sonra gel bakalim kucuk bir kese var baska birsey beĺli degil dediler. Beta hcg tekrarlamadilar normal mi bu acaba. Bilemiyorum. Sizin kese görüldü mu kalp atışı duydunuzmu erken galiba daha.
Belkide deger normal geldi tekrar etmediler dedigin gibi. Senin icinde benim için de hayirlisi olsun insallah. Bende yarin tekrar test yapmayi düşünüyorum bakalim.Bendeki değer de son adet tarihine göre 5+4 ' deki değer. Ben kan testi sonucunu henüz bugün aile hekiminden aldığım için doktora daha gitmedim. Bı kaç gün sonra gitmeyi düşünüyorum. Ben geçen sene de bir düşük yaptığım için daha temkinli davranmaya çalışıyorum. Bildiğim şey beta-hcg değerinin 2 günde 2 katına çıkıp çıkmadığını kontrol etmeleri gerekiyor. Belki de senin değerini iyi görüp tekrarlamaya gerek duymamıştır. Mesela benim geçen seneki değerlerimi hatırladığımda çok düşükmüş meğer. 4+6'da sadece 67, 6+1'de 85
Hayırlısı inşallah canım bakalım tedirgin oluyor insan ister istemez.Yarın beta hcg yi tekrarlamayi düşünüyorum cumada baska bir doktor kontrolüne gidicem.Canim bchg degeri herkeste ayni oranda artmaz. Doktor keseyi gormuş zaten. 1 hafta sonra kalp sesi icin cagirmistir. Birde daha kese cok kucuk bu kadar kucuk. Doktorun milimetrik yanilmasi 1 hafta bile oynatabiliyor.
Hayırlısı inşallah canım bakalım tedirgin oluyor insan ister istemez.Yarın beta hcg yi tekrarlamayi düşünüyorum cumada baska bir doktor kontrolüne gidicem.
Dun 26075 cikti beta hcg. Bugun tekrar doktora gittim ne karindan ne vajinal ultrasonda kalp atışı göremedi. Çarşamba tekrar randevu verdi. Degerine gore karnindan bile görmem duymam gerekirdi kalp atisini dedi. Bilemiyorum neolacak. Doktor da pek umutlu değil ama birkac gun süre verdi.Sonuçlarınızı nasıl çıktı? Merak ettim
Dun 26075 cikti beta hcg. Bugun tekrar doktora gittim ne karindan ne vajinal ultrasonda kalp atışı göremedi. Çarşamba tekrar randevu verdi. Degerine gore karnindan bile görmem duymam gerekirdi kalp atisini dedi. Bilemiyorum neolacak. Doktor da pek umutlu değil ama birkac gun süre verdi.
Aynı şeyi dün doktor bana da söyledi. Ben de karından ultrason yaptirdim. Değeriniz yuksek. Bu değerle normalde ultrasonda kesenizin görünmesi gerekirdi. Dış gebelik olabilir dedi. Pazartesi tekrar çağırdı beni de. Size de dış gebelik veya başka bişey sen bahsetti mı?
Bana dis gebelikten bahsetmedi tam bos gebelik te degil ama bebek olusmamis olabilir dedi sasirdim. Sizin deger kacti ve kac haftalık görünüyor acaba
Keseyi hic mi görmedi sizin yoksa ici bos mu goruldu birde kac haftalik dedi benim 6 haftayi gecti degerimde karindan ultrasonda dahi bebegin kalp atisi duyulmasi gerekiyormus ama alttan. Bile yoktu. Gunler bir gecse çarşamba olsa diyorum. Netleşecek bakalim. Rabbim hakkimizda hayırlısıni nasip etsinBen dün gec saatte gittiğim için kan degerime bakilamadi. Pazartesiye kaldi
Insallah hayirlisi bakalim. 7 haftanin icinde oluyorum carsamba gunu. Beta hcg min yüksekliğine rağmen hicbi sekilde kalp atışı bebek gorememis olmasi umudumu kırdı. Neyse umarim carsamba belli olur artik. Psikolojik olarak çöktüm düşünmektenbenim adet tarihim de 12 ocaktı ben 15 martta doktora gittim 4,5 haftalık dedi ultrasona gore 7mm kese cıktı 10 gun sonra tekrar gittim bebek gorundu kalp atısıda ama cok ufak 2 hafta sonra daha net cıkar dedi herkesde farklı oluyor 7. haftadan once kalp atısını gormeyenler bile var canınızı sıkmayın bence cokda bir fark yok bir sonraki gittiginizde buyumus olur
zaten kese 9mm mis yaklasık 20 mm oldugu zaman bebek gorunuyormus yani gorunmemesi normal daha benimde oyle 7mm ken gorunmedi hcg hormonuna bakma ya herkesinki bir olmuyorki bazılarının ki cok buyuk artıs gosteriyor aslında doktorlar hcg ye bakmıyor bile ultrasondan takip ediyor hormona bakıp burda yukselmis ama kese gorunmuyor derlerdi cok onemli olsaInsallah hayirlisi bakalim. 7 haftanin icinde oluyorum carsamba gunu. Beta hcg min yüksekliğine rağmen hicbi sekilde kalp atışı bebek gorememis olmasi umudumu kırdı. Neyse umarim carsamba belli olur artik. Psikolojik olarak çöktüm düşünmekten
Benim kesede 19.7 mm olmus. Beta hcg yaptirma artik dedi. Verdiği ultrason kagidi ile gel dedi carsamba bakalim ne olacakzaten kese 9mm mis yaklasık 20 mm oldugu zaman bebek gorunuyormus yani gorunmemesi normal daha benimde oyle 7mm ken gorunmedi hcg hormonuna bakma ya herkesinki bir olmuyorki bazılarının ki cok buyuk artıs gosteriyor aslında doktorlar hcg ye bakmıyor bile ultrasondan takip ediyor hormona bakıp burda yukselmis ama kese gorunmuyor derlerdi cok onemli olsa
Pazartesi 9mm olan kese cuma 19.7 mm olmustuBenim kesede 19.7 mm olmus. Beta hcg yaptirma artik dedi. Verdiği ultrason kagidi ile gel dedi carsamba bakalim ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?