Beta hcg ve progesteron değeri lütfen yardımcı olur musunuz?

GogolunPaltosu

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Mart 2021
304
500
36
Merhaba. 17 Kasım'da beta hcg 8.93 çıktı, 19 Kasım'da 28.94, bugün 10.6 çıktı ve bugün ilk kez progesterona bakıldı. O da 1.72. Sanırım değer çok düşük. O düşük olduğu için mi beta düştü. Ben şimdi regl olmayı mı bekleyeceğim? Çok moralim bozuldu. Tecrübesi olanlar, bilenler lutfen yardımcı olabilir misiniz? Yarın doktorla tekrar görüşeceğim ama ondan da soğudum.

Merhaba. 17 Kasım'da beta hcg 8.93 çıktı, 19 Kasım'da 28.94, bugün 10.6 çıktı ve bugün ilk kez progesterona bakıldı. O da 1.72. Sanırım değer çok düşük. O düşük olduğu için mi beta düştü. Ben şimdi regl olmayı mı bekleyeceğim? Çok moralim bozuldu. Tecrübesi olanlar, bilenler lutfen yardımcı olabilir misiniz? Yarın doktorla tekrar görüşeceğim ama ondan da soğudum.
Kimyasal gebelik yaşamış olabilirsiniz kimyasal da genelde progesteron düşük oluyor

Teşekkür ederim. Bu durumda regl olmayı beklemem gerekiyor yapmam gereken bir şey yok değil mi? Bugün test yaptım artık testte de çizgi çıkmıyor.

Muhtemelen kimyasal gebelik geciriyorsunuz bende bu ay geçirdim maalesef. Tanıdığım bir ebe tavsiyesi folik asit kullan düzenli dedi iyi bir gebelik için ayrıca kimyasal geçiren bir çok kadın bir dahaki hamileliğinde daha sağlıklı bir hamilelik geçiriyor.

Teşekkür ederim, umarım her şey gönlünüzce olur. Bana bir ay önce gittiğim doktor çocuk istediğim için Folbiol diye bir ilaç yazdı. Haftada bir kullanmamı söyledi, düzenli kullandım. İnşallah sonraki aylarda sorunsuz geçer 🙏

X