Arkadaslar merhaba, benim Allah bagislarsa normal yolla hamile kaldigim bir cocugum var. Yaklasik 2 ay once tup bebek denedik ve kimyasal gebelik ile sonuclandi. Reglim heray 5 gun one atar. Gecen ay 25 nisan da olmustum, buay nornalde 20 inde olmam gerekiyordu. Meraktan 21 de idrar testi yaptim ve ikinci cizgi soluk cikti. 2 gun sonra tekrar yaptim biraz daha belirgin cikti. Bugune kadar 2 gun arayla 3 kan testi yaptirdim.1. Otuzbir, 2. Elli 3.yuzdokuz cikti. Benim gibi oranlari dusuk seyredip normal gebe kalan arkadaslar cevaplarinizi rica ediyorum lutfennn
Geç döllenme olmuş olabilir cnm iki günde değer iki katına çıkıyorsa sağlıklı gebelik anlamına gelir
Eliferdem ilk degerinse cok iyi bence.Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah. Bende 3 gun sonra ultrason yaptiracagim. Insallah hersey normaldir.
Geç döllenme olmuş olabilir cnm iki günde değer iki katına çıkıyorsa sağlıklı gebelik anlamına gelir
cok teşekkür ederım harbikiz42 inşallah öyledir.Çok endişeliyim
cumartesi günü yani 24 mayıs da kan testi yaptırdım betahcg 329 çıktı.. 2 gün sonra kontrolümüz var bakalım inşallah kesemizi görürüz sağlıkla...
Gözükmüye bilir canım üzülme hemen doktor sana dış gebelikde olabilir filan derse inanma sakin. Seninle aynı nerdeyse değerlerimiz doktor sana kaç haftalık dedi
Gözükmüye bilir canım üzülme hemen doktor sana dış gebelikde olabilir filan derse inanma sakin. Seninle aynı nerdeyse değerlerimiz doktor sana kaç haftalık dedi
Benim 22 nisan son adetim.. benim hesabima gore 5 +2 haftalik...
Ne kadar guzel kizlar, insallah saglikla devam eder gebeliginiz. Hayirli haberlerinizi bekliyoruz :)
Henüz gitmedik doktora canim cuma sabahi gidicez... senin degerin kac cikti ? Insallah sorunsuz saglikla devam eder ikimizinde...
Kesenin gözükmesi için 1000lere çıkması lazım canım o yüzden gözükmedigi zaman telaş yapma inşallah sorunsuz hamilelik geçiririz hepimiz
5 gün önce 329 du.. bi sorun yoksa 1000 geçmiştir Allahın izniyle... 2 günde bir ikiye katlıyor bakalım yarın olsun da bi .. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?