• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg ve normal gebelık

eef

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2014
6
0
6
İstanbul
Arkadaslar merhaba, benim Allah bagislarsa normal yolla hamile kaldigim bir cocugum var. Yaklasik 2 ay once tup bebek denedik ve kimyasal gebelik ile sonuclandi. Reglim heray 5 gun one atar. Gecen ay 25 nisan da olmustum, buay nornalde 20 inde olmam gerekiyordu. Meraktan 21 de idrar testi yaptim ve ikinci cizgi soluk cikti. 2 gun sonra tekrar yaptim biraz daha belirgin cikti. Bugune kadar 2 gun arayla 3 kan testi yaptirdim.1. Otuzbir, 2. Elli 3.yuzdokuz cikti. Benim gibi oranlari dusuk seyredip normal gebe kalan arkadaslar cevaplarinizi rica ediyorum lutfennn

Arkadaslar merhaba, benim Allah bagislarsa normal yolla hamile kaldigim bir cocugum var. Yaklasik 2 ay once tup bebek denedik ve kimyasal gebelik ile sonuclandi. Reglim heray 5 gun one atar. Gecen ay 25 nisan da olmustum, buay nornalde 20 inde olmam gerekiyordu. Meraktan 21 de idrar testi yaptim ve ikinci cizgi soluk cikti. 2 gun sonra tekrar yaptim biraz daha belirgin cikti. Bugune kadar 2 gun arayla 3 kan testi yaptirdim.1. Otuzbir, 2. Elli 3.yuzdokuz cikti. Benim gibi oranlari dusuk seyredip normal gebe kalan arkadaslar cevaplarinizi rica ediyorum lutfennn

Geç döllenme olmuş olabilir cnm iki günde değer iki katına çıkıyorsa sağlıklı gebelik anlamına gelir

Kızlar benim de 47.7 çıktı yarın sonucumu alcam çok heyecanlıyim ne olacak rabbim bilir

Eliferdem ilk degerinse cok iyi bence.Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah. Bende 3 gun sonra ultrason yaptiracagim. Insallah hersey normaldir.

Eliferdem ilk degerinse cok iyi bence.Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah. Bende 3 gun sonra ultrason yaptiracagim. Insallah hersey normaldir.

Evet canım ilk değerim üzerinden 6gün filan geçti dun kan tahlili verdim bu akşam doktorumu arayıp sorcam bakalım herşey yolunda mi senin kaç haftalık

Tahminlerime gore 5 haftalik olmasi gerekiyor cnm. Reglim heray 5 gun one attigi icin internetten yaptigim hesaplamada 5 haftalik cikiyor. Allah'ima dua ediyorum insallah bor sorun yoktur. Insallah sende hayirli haberler alirsin.

Kızlar ben geçen perşembe günü bhcg testi yaptırdım 47.70çıktı daha bir haftalık filan dedi. 5gün sonra tekrar yaptırdım 423.1çıktı şimdi bana bi doktor daha 4haftalık bile değil dedi başka doktoru aradim o da 4 5 haftalık dedi kafam karisti. Gebematige tahlil sonucumu yazdım o da 5haftalık diyo hiç birşey anlamadim

Son düzenleme:
cumartesi günü yani 24 mayıs da kan testi yaptırdım betahcg 329 çıktı.. 2 gün sonra kontrolümüz var bakalım inşallah kesemizi görürüz sağlıkla...:49::nazar::emir_bebek:

cumartesi günü yani 24 mayıs da kan testi yaptırdım betahcg 329 çıktı.. 2 gün sonra kontrolümüz var bakalım inşallah kesemizi görürüz sağlıkla...:49::nazar::emir_bebek:

Gözükmüye bilir canım üzülme hemen doktor sana dış gebelikde olabilir filan derse inanma sakin. Seninle aynı nerdeyse değerlerimiz doktor sana kaç haftalık dedi

Gözükmüye bilir canım üzülme hemen doktor sana dış gebelikde olabilir filan derse inanma sakin. Seninle aynı nerdeyse değerlerimiz doktor sana kaç haftalık dedi

Henüz gitmedik doktora canim cuma sabahi gidicez... senin degerin kac cikti ? Insallah sorunsuz saglikla devam eder ikimizinde...

Ne kadar guzel kizlar, insallah saglikla devam eder gebeliginiz. Hayirli haberlerinizi bekliyoruz :)

Henüz gitmedik doktora canim cuma sabahi gidicez... senin degerin kac cikti ? Insallah sorunsuz saglikla devam eder ikimizinde...

5gün önce 47.7çıktı 5
Gün sonra tekrar yaptırdık 423.7çıktı

Kesenin gözükmesi için 1000lere çıkması lazım canım o yüzden gözükmedigi zaman telaş yapma inşallah sorunsuz hamilelik geçiririz hepimiz

Kesenin gözükmesi için 1000lere çıkması lazım canım o yüzden gözükmedigi zaman telaş yapma inşallah sorunsuz hamilelik geçiririz hepimiz

5 gün önce 329 du.. bi sorun yoksa 1000 geçmiştir Allahın izniyle... 2 günde bir ikiye katlıyor bakalım yarın olsun da bi .. :):21::emir_bebek::nazar:

Son düzenleme:
Back