- 7 Nisan 2024
- 3
- 0
- 39
- Konu Sahibi papatya3385
Merhaba arkadaşlar benim bir kizim var 8 yasinda daha sonrasında 36 yaşımdan beri iki düşük yaptim keseler oluşuyor ama kalp atimi olmadi göremedim ve düşük yaşadım şimdi yine hamileyim ovulasyon takibi ile hamile kaldim adetim gelmeden 3 gun önce test yaptım beta hcg 21.5 3 gun sonra 134.6 ve 3 gun sonra 378 cikti degerlerim iyi geldi progesteron 49 du sonra bir hafta sonrasına kese bakılacakti ben biraz geciktirdirdim dedim gittiğimde kalp atimi da olsun onu da ayrı beklemek istedim 25 mart da 378 çıkan beta hcg 5 nisanda 2564 cikti ve kese karından bakınca görülmedi vajinal bakınca göründü şükür dis gebelik degildi ama 10 gun sonra en az 10 binlerde olması gereken beta hcg düşük kalmıştı ve kese de gec göründü ertesi günde lekelenmem başladı bana yine sağlıksız bir gebelik gibi geldi bu sefer oksapar ve progestan bile başladım gebeliğin ilk testini yapar yapmaz ama progesteron degerim de 12 lere düşmüş ayrica en son doktor rahim duvarı kalınlığını 18 ölçerken bu en son son gittiğimde 12 ye inmişti oda, Allahtan ümit kesilmez ama böyle bir durum yaşayıp gebeligi saglikla ilerleyen var mi merak ettim