• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BETA HCG VE KESE

fly0513

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2016
1.185
1.895
53
ARKADASLAR BENIM SAT 19 EKIM VE 19 KASIMDA GEBELIGIMI OGRENDIM. GECEN HAFTA CARSAMBA YANI 30 KASIMDA KESEYI KARINDAN ULTRASONLAR GORDUK VE BETA 1500 DÜ. HAFTAYA TEKRAR GEL DEDI DOKTOR. DUN GITTIM KESEYE BAKTI YETERINCE BUYUMEMIS DEDI DAHA FAZLA BUYUMELIYDI DEDI KANDA BETA YA BAKALIM DEDİ. KAN ALDILAR OGLEN GITTIM BIR HAFTADA 1500 DEN 10.000 E CIKMIS. ŞAŞIRDI DOKTOR BU KADAR BEKLEMIYODUM DEDİ. AMA NIYE 10.000 LIK KESE YOK BURDA DEDI ANLAYAMADIM DEYIP DURDU HAFTAYA YINE GEL DEDI. MUHTEMELEN BASKA DOKTORA GIDICEM PAZARTESI AMA NEDIR SIMDI BNM DURUMUM :( HICBISEY ANLAMADIM.BOS GEBELIK MI DEMEK ISTEDI SORDUM YUVARLADI CEVABI HICBISEY SOYLEMEDI. B FIKRI OLAN VARDIR BELKI ?

Canim bazi bebekler ilk haftalarda yavas buyur sonra gelisimi yakalar cok takilma bence sen yine de baska bir doktora daha gorun

Bence de başka bir doktora git. Keseyi rahat görmesi lazım.. Aklın kalmasın

Merhaba canlarim forumda yeniyim. 4 ocak saat 18.00da 20mm yumurtamdan catlatma ignesi oldum. 7 ocakta saat 17.00 siralararinda yumurta 16 15mm civarindaydi yani catliyordu. 7 ocak iliski oldu. Bi kac gundur idrar testi yapiyorum negatif cikiyor 15 ocakta yani igneden 11 gun sonra kan testi yaptirdim. 14,98 cikti. 2 gun sonra yine yaptiracagim. Sizce deger yukselir mi? Hala ignenin etkisi devam ediyor olabilir mi? Idrarda hic cikmamisti. Bir umut kirintisina muhtacim.

Yükselebilir canım.iki.katına çıkarsa sorun yok.hayirli haberlerini bekliyoruz.

Yükselebilir canım.iki.katına çıkarsa sorun yok.hayirli haberlerini bekliyoruz.
Bitanem Herkese umut olsun diye yaziyorum. 8 aydir bebek icin ugrasiyorum. Kasimda polip ameliyati oldum. biraz pko hastasiyim.

4 Ocak Çatlatma ignesi
7 Ocak supheli iliski

Hcg degerlerim

15 Ocak 14.98 (Kocamin dogum gunuydu ve cok guzel bir surpriz oldu)
16 Ocak 24.87
18 Ocak 92.51

Kisacasi şükürler olsun HAMİLEYİM :)

Kızlar merhaba bu benim ikinci hamileliğim ilkinde kese gelişmediği için kürtaj olmustum kürtaj üstüne 70 gün sonra tekrar hamile kaldım doktor onayıyla tabiki. Ama ben şimdi internete cok kafa yormaya başladım yeniden:KK43:daha yeni öğrendim ilk beta hcg 75 daha iki gün sonra 183 cıktı o arada da iki günlük kahverengi lekelenme yaşadım. Şimdi yok bir daha da kan testi yaptırmadım. Fakat ilk hamileliğimde kasık ağrısı cekmedim . Şuan özellikle tek tarafta sol da kasık ağrısı cekiyorum sizce bu normal mi yoksa dış gebelik olabilir mi lütfen yanıtsız bırakmayın :KK43: bugün tekrar beta hcg baktırdım 183 cıkan değerin üstünden 4 gün geçmiş oluyor yani 1532 cıktı doktora koştum hemen ama keseyi göremedi çok korkuyırum :KK43:

Back