Beta HCG ve Kese ne zaman görünür??

Melek_kizim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2021
699
388
53
28
Merhabalar, bugün adet gecikmemin tam 10.gunu betam sırasıyla 4-25-70-113 buraya kadar iki günde bir verdim 113 ten sonra 3 gün sonra tekrar kan verdim 428 çıktı 3 gün sonra yani bugün verdim 1510 çıktı artışım nasıl sizce? Ve yarın doktora gidicem 5+6 oluyor. Perşembe günü 5+2 ydi 428 çıkmisti beta. Keseye benzer bişey var gibi dedi ama emin olamadi. Pazartesi tekrar gel dedi yarın gidicem kese net karından görünür degilmi çok endişelendim. Dış gebelik falandir diye :(

Merhabalar, bugün adet gecikmemin tam 10.gunu betam sırasıyla 4-25-70-113 buraya kadar iki günde bir verdim 113 ten sonra 3 gün sonra tekrar kan verdim 428 çıktı 3 gün sonra yani bugün verdim 1510 çıktı artışım nasıl sizce? Ve yarın doktora gidicem 5+6 oluyor. Perşembe günü 5+2 ydi 428 çıkmisti beta. Keseye benzer bişey var gibi dedi ama emin olamadi. Pazartesi tekrar gel dedi yarın gidicem kese net karından görünür degilmi çok endişelendim. Dış gebelik falandir diye :KK43:

Kan değerlerin maşallah Güzel artmış inşallah yarın görünür bebişin bende geçen hafta kan verdim 419 çıkmıştı değerim ama henüz ultrasona girmedim 21 haziranda randevum var o zaman gitcem

Merhabalar, bugün adet gecikmemin tam 10.gunu betam sırasıyla 4-25-70-113 buraya kadar iki günde bir verdim 113 ten sonra 3 gün sonra tekrar kan verdim 428 çıktı 3 gün sonra yani bugün verdim 1510 çıktı artışım nasıl sizce? Ve yarın doktora gidicem 5+6 oluyor. Perşembe günü 5+2 ydi 428 çıkmisti beta. Keseye benzer bişey var gibi dedi ama emin olamadi. Pazartesi tekrar gel dedi yarın gidicem kese net karından görünür degilmi çok endişelendim. Dış gebelik falandir diye :KK43:
Ya lütfen endişelenmeyin değerleriniz çok iyi yükselmiş neden dış gebelik olsun şuan herşey iyi duruyo beta 3000 falan karından görünür ona göre giderseniz doktora iyi olur

Merhaba. Saglikli gebelik mi yaşadınız acaba merak ettim sonucu

Back
X