• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beta hcg ve kahverengi akinti

gurbetcim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2012
7
0
36
Almanya
kizlar yardim edin lütfen. fikirlerinize ihtiyacim var. bu ay yumurta catlama ignesi kullandim ve adetim 1 gun geçince dayanamadim test yaptim.silik cift cizgi cikti.doktora gittim hemen.alttan kontrol etti keseyi görmüyorum ama rahim iyi kabarmis.kan alalim dedi.kan sinuclarimin ciktigi gün hafif kahverengi akintim basladi.beta hcg degeri 54 dü. Doktorum cok erke. bi gebekik olabilir ama kahverengi akinti normal degil düşük olabilir dedi.bi daha kan aldi.bu ay yumurtam cok gec catladi.hesaplara göre 4 haftalik ama doktorum maksimum 3,5 haftakik demisti.pazartesi.bugun kan sonuclatim 136.ne diyosunuz benim durumumu yasayn varmi.doktor pazarteis kontrole cagirdi.cok korkuyorum.fikirlenize ihtiyacim var

kizlar yardim edin lütfen. fikirlerinize ihtiyacim var. bu ay yumurta catlama ignesi kullandim ve adetim 1 gun geçince dayanamadim test yaptim.silik cift cizgi cikti.doktora gittim hemen.alttan kontrol etti keseyi görmüyorum ama rahim iyi kabarmis.kan alalim dedi.kan sinuclarimin ciktigi gün hafif kahverengi akintim basladi.beta hcg degeri 54 dü. Doktorum cok erke. bi gebekik olabilir ama kahverengi akinti normal degil düşük olabilir dedi.bi daha kan aldi.bu ay yumurtam cok gec catladi.hesaplara göre 4 haftalik ama doktorum maksimum 3,5 haftakik demisti.pazartesi.bugun kan sonuclatim 136.ne diyosunuz benim durumumu yasayn varmi.doktor pazarteis kontrole cagirdi.cok korkuyorum.fikirlenize ihtiyacim var

canım ence sağlıklı bi hamileliğin var kahverengi leke yerleşme kanamasıdır ve çogu kadın bu durumu yaşar ayrıca kesede 5.hafta görünüyor yani sen 3 5 haftalık bi gebelikten bahsediyorsun kesenin görülmemesi kadar normal bişi yok kan değerlerinde yükselmiş bana kalırsa 5.haftaya kadar bekle dra gitme 5.haftayı doldur dr.a git keseyinde görürsün içini ferah tut bak ne güzel olmuş bende tık yok hala .(

Beta hcg değeriniz gayet güzel artmış kahverengi leke kırmızıya dönmediği sürece sorun yok yerleşme lekesidir, ilk gebeliğimde bende de olmuştu, inşallah sağ salim alırsınız kucağınıza, kesenizi 5. haftadan önce karından göremezsiniz, vajinal usg le 4. haftadan sonra görebilirsiniz tabi değerinizin en az 1500 olması lazım o dönemde.

Aynen arkadslara katılıyorum. Leke normal bisey. Hcg degerin artms ne guzel. 5. Haftada ultrasonla kese görünüyo sadece. Ins. Sag salim kucagina alirsn

Allah razı olsun hepinizden. rabbimm isteyen herkese nasip etsin.oyle moral olduki yazdiklariniz.halbuki doktorum hiç iç acici konusmamisti

benim arkadsımda 4 yılkdır bebek istiyor oda kahverengi lekeyi görünce yok olmadı bu ayda dedi 2 hafta sonra çift çizxgiyi gördü 4 haftalıjk hamileymiş çok sevindik bence sizinkide öyle olmuş hem yoksa zaten hiçbirşekilde beta hcg yükselmiyor ve çift çizgi görülmüyor korkma onu veren onu korur kollar Rabbim sizi ve onu korusun

Birde lekelenme için doktorun progesteron vermeliydi

ben almanyadayim.doktorum vermedi.benim teyzemde burda bebek düşürdü. doktroru onada vermemişti.bilmiyorum niye vermiyolar

Back