Beta hcg ve idrar testi lütfen yardım

eylem45

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2024
11
0
38
Arkadaşlar merhaba aranıza bu gün katıldım.
Benim sat 2 Mayıs ve bu gün 8 gün gecikti. İlk yaptığım idrar testleri silik çıktı. Adet olmam gereken gün beta hcg verdim 19 çıktı ertesi gün 38.47 ve son verdiğim test 69.3 çıktı. Bu akşam bebe time kaset test yaptım sonuç negatif. Böyle bir durum yaşayan var mı? Gebelik belirtilerim var kan pozitif çıkıyor lekelenmem yok idrar negatif çıkıyor. Lütfen bilgisi olan yardım edebilir mi.

Eklentiler

• IMG_2613.jpeg
    56,9 KB · Görüntüleme: 287
  • IMG_2588.png
    74,2 KB · Görüntüleme: 302
Kaset testler zaten hassas degıl bozuk testte olabılır 2 gunde bır beta verın artısınız ikiye katlıyor zaten bır sıkıntı cıkmazsa inşallaj sağlıkla alırsınız kucagınıza

Lekelenmede ınternetten arastırdıgım kadarıyla kadınların %38 ınde gorulen bır durum yanı herkeste olacak dıye bır durum yok yuzde 50 bile değil onemlı olan beta

Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız. Psikolojim çok olumsuz etkilenmişti. Beta değerim de düşük olunca çok tedirgin oldum.

Bir de mart ayında açık kist ameliyatı oldum. Hem endiyometriuzis hem de müsinöz kistadenom vardı. Gebelik durumunu olumsuz etkiliyor mu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…