Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ya dün hafif leke tarzı kanamam olmuştu 2 parmak kadar, bugünde nokta gibi bir kan gelmiş ama midemde bir yanma var anlatamam felaket, ben kanamayı da ilişki yaşamıştık vajinam tahriş olmuştu ona bağlamıştım zaten orda kaşıntı var 2 3 gündür . Acaba şimdi gidip kan tahlili versem mi sabah 11i mi beklesem bilemedim.
Ya dün hafif leke tarzı kanamam olmuştu 2 parmak kadar, bugünde nokta gibi bir kan gelmiş ama midemde bir yanma var anlatamam felaket, ben kanamayı da ilişki yaşamıştık vajinam tahriş olmuştu ona bağlamıştım zaten orda kaşıntı var 2 3 gündür . Acaba şimdi gidip kan tahlili versem mi sabah 11i mi beklesem bilemedim.
İlk 78, 190, en son pazartesi 600 çıktı ben çarşamba vermedim kolum mosmor diye yarın vericektim pazarteside kafın doğuma randevu almıştım ultrason vs için