5 günlük ilerlemede %60 şansı yok mu sizce tarihi yanlış yazmışımEn az 200 olması gerekirdi maalesef..
Üzmek istemem, 2 kez yaşadım bu durumu. Birinde bebeğimi kaybettim düşük yaptım, diğeri kimyasaldı.5 günlük ilerlemede %60 şansı yok mu sizce tarihi yanlış yazmışım
Çok geçmiş olsunSırasıyla 63, 174, 352, 604 çıktı 352den 604e az yükseldiği için 2 gün sonra tekrarladık, 894 çıktı, 2 gün sonra 938, 1296 en son 1666 ve maalesef kaybettim bebeğimi. Doktorum embriyo sağlıksız yoksa değer çok daha yüksek olurdu dedi, dediği gibi oldu. İnşallah sizin için mucize olur. Üzdüysem özür dilerim.
Rabbim güzel haberler almayı nasip etsin, iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.Çok geçmiş olsunbende İlk gebeliğimde şubat ayında 9.haftasında kaybettim bebeğimi değerler güzeldi ama gelişmedi kürtaj oldum. Bu yüzden bu sefer olumlu düşünmeye çalışıyorum dua ediyorum ne güzel şimdi siz hamileymişsiniz bana da böyle geliştiğini görmek nasip olur inşallah cevapladığınız için teşekkür ederim
Bence panik yapmayın derim. genellikle 48 saatte bir 2 katına çıkması gerektiği biliniyor. Ama birçok doktor artışın minimum % 60 olması gerektiğini söyler bu hesaba göre değeriniz normal görünüyor panik yapmayın inşallah sağlıkla devam eder.Merhaba kızlar 21 mayısta 27,81 çıktı sonucum ve bu sabah yani 27 mayıs ta 100.13 çıktı. Doktorum az yükselmiş gibi cuma tekrar yaptır dedi. Böyle oranları görüp sağlıklı şekilde gebeliği ilerleyen var mı olumlu yorumlarınıza ihtiyacım var şubat ayında ilk bebeğimi 9.haftada kalbi atmadığı için kaybetmiştim
Geçmiş olsun21 mayısta 21.53 cikmisti benimde 23 mayis 19 a dusti3 maalesef kimyasalmis cnm iyi bir doktora git iki günde bir iki kati artmali
İlk mesajımda tarihide yanlış yazmışım ilk test tarihi 22 mayıstı. 5 gün içinde olmuş bu artış. Bende umutlandım inşallah öyle olur çok teşekkür ederimBence panik yapmayın derim. genellikle 48 saatte bir 2 katına çıkması gerektiği biliniyor. Ama birçok doktor artışın minimum % 60 olması gerektiğini söyler bu hesaba göre değeriniz normal görünüyor panik yapmayın inşallah sağlıkla devam eder.
Icini rerah tut ins artacakİlk mesajımda tarihide yanlış yazmışım ilk test tarihi 22 mayıstı. 5 gün içinde olmuş bu artış. Bende umutlandım inşallah öyle olur çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?