Beta hcg testim

Bensusek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2016
95
19
88
24
İlişkimin üzerinden 16 gün geçti . İnternetten hesaplamama göre yumurtlamadan da 13 gün geçmiş kan testi yaptırdım 0.10 gibi bir şey çıktı . Adet günüm yarındı . Bir gün önce dayanamayıp yaptırdım fakat geç döllenmeden falan bahsettiler internette . Acaba öyle bir şey olur mu ? Birdaha test yaptırmama gerek var mıdır ?

Gerek yok bence çünkü 0 çıkmış benimde öyle oldu ben bu evdeki testlerde poztf görmştm hastnye gittim 0.1 çıktı ve o gün adet oldum 4 ay önce o gün bu gündür adetim düzensiz

Ayrıca internetteki yumurtlama tarihlerine güvenmeyin alakası bile yok onların adetnz bir hafta gibi bir süre gecikirse belki yumurtlama geç olmuş ve döllenme olmuş olabilir

gerek yok canım test net bir şekilde negatif

Kızlar valla cok tedirginim bugün adet olmam gerekiyordu ve hala olmadım hafif bel agrım var ama olacak gibi hissetmiyorum . Kan testimi adetten bir gün önce yaptım diye mi negatif acaba ama gec döllenme bile olsa ilişkiden 16 ortalama yumurtlamadan 10 ve üzeri güm geçti çok mutsuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…