Beta HCG testi ??

Hamile değilsin...için rahat olsun :)

çok kötü oldum ya ilk okuduğumda hala kalbim çarpıyo ama anlamadım sonuçta adet düzensizliği için gittim ve bu kağıtla karşılaşınca bi tuhaf oldum neyseki rahatladım sağolun

Mrb arkadaşlar,
Bende yeni katıldım. Polikistik Over Sendromluyum. Adetlerim düzensiz, kocam şehir dışında çalışıyor ve 2 haftada bir geliyor, düzenli ilişki yok.. Yumurtlama için tedavi görüyorum.. Duphaston, Glukojen, Klomen, Femara ilaçlarını sırasıyla kullandım.. 1 tane kimyasal gebelik geçirdim, düşük oldu.. Adetime geçen aya göre 1 hafta kala dayanamayıp bugün Beta HCG yaptırdım, sonuç 1.2
Çok fena kasık ağrım, göğüs ağrım var. Ara ara midem bulanıyor, kokulara karşı hassaslaştım, hamile olabilir miyim? Test ne zaman tekrarlanmalı?? Lütfen cevap verin..

Mrb canim teyzemde kan tahlili yapmisti 1.2 cikmisti ama sonraki günde adet oldu. Ama sen erken yapmissin bence.

Kizlarrrr yardimmm.... pkoluyum subat 8 de catlatma ignesi oldum 12 gun sonra idrar testi silik 15.gun cok azicik daha belirgin 16. Gun kan testi 27.76.... 18. Gun 32.58 umit varmi yardim edin nolur adetlerim duzensiz ama daha nerden baksan bi 10 gun var yardim edin kizlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…