Kan testini ilişkiden bir ay sonra yaptırdım amaNormalde 5 ve üstü pozitif olarak yorumlanır. Sınırda çıkmış rakam anladığım kadarıyla.. 2 gün sonra tekrar test yaptırın veya gebelik testi alıp koyulaşma var mı diye kontrol edin inşallah yoktur.
NegatifMerhaba arkadaşlar. Adetim bittikten 3-4 gün sonra korunmasız ilişki yaşadım ve boşalma olmamasına rağmen ertesi gün hapı kullandım. 24 gün sonra 5 gün süren kanamam oldu. İlk 2 gün kırmızı ve az bir miktarda, diğer günler de kahverengi lekeler halinde geldi. Kanama az olunca beta hcg testi yaptirdim. Sonucu yüklüyorum. Beta HCG yi ilişkiden 32 gün sonra yaptırdım. Hamile değilimdir değil mi? Adetin yine gecikti göğüste hassasiyet ve karında biraz şişlik var
Tekrar test yaptırmama gerek var mı? Kan testini ilişkiden 1 ay sonra yaptırmıştım. Adetim bir hafta gecikti şu anNegatif
Evet şimdi dikkat ettim bende. Sonuç yazan yerle 5.3 yazan yer aklımı karıştırdı. Sonuç <1.0 mı yoksa 5 olan değer miKan testini ilişkiden bir ay sonra yaptırdım ama
Sizin sonucunuz 1 in altında çıkmış. Orada yazan değerler minimum maksimum yazan bu Aralık dışında gebesiniz diyor. Sizinki aralıkta. Tekrar teste gerek Yok. O gördüğünüz kanama muhtemelen adet kanaması. Haptan dolayı farklı şekilde olmuş. Dolayısıyla şu an bir gecikmeniz Yok. O kanamayı sat olarak alın.Tekrar test yaptırmama gerek var mı? Kan testini ilişkiden 1 ay sonra yaptırmıştım. Adetim bir hafta gecikti şu an
Kadın doğuma muayene oldunuz mu
Adetiniz neden gelmedi
Testi ilişkiden 1 ay sonra yaptırmıştım. Kesin sonuç verir mi yoksa tekrar kan testi yaptırayım mıNegatif. Sonucunuz <1 çıkmış. Referans 0-5 arası.
Kanama düzensizliği için muayene olabilirsiniz.
Yaptırmanıza gerek yok; kesin sonuç verir. Ama içinize sinmiyorsa bir daha yaptırın. Ayrıca Ella da gecikme yapar.Testi ilişkiden 1 ay sonra yaptırmıştım. Kesin sonuç verir mi yoksa tekrar kan testi yaptırayım mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?