BETA HCG TESTİ SONUCU

suomere

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2016
8
1
16
26
Merhaba arkadaşlar. Adetim bittikten 3-4 gün sonra korunmasız ilişki yaşadım ve boşalma olmamasına rağmen ertesi gün hapı kullandım. 24 gün sonra 5 gün süren kanamam oldu. İlk 2 gün kırmızı ve az bir miktarda, diğer günler de kahverengi lekeler halinde geldi. Kanama az olunca beta hcg testi yaptirdim. Sonucu yüklüyorum. Beta HCG yi ilişkiden 32 gün sonra yaptırdım. Hamile değilimdir değil mi? Adetin yine gecikti göğüste hassasiyet ve karında biraz şişlik var
Lütfen yardım edin

Eklentiler

• IMG_20180912_144452.JPG
    49,8 KB · Görüntüleme: 3.241
Son düzenleme:
Normalde 5 ve üstü pozitif olarak yorumlanır. Sınırda çıkmış rakam anladığım kadarıyla.. 2 gün sonra tekrar test yaptırın veya gebelik testi alıp koyulaşma var mı diye kontrol edin inşallah yoktur.

Kan testini ilişkiden bir ay sonra yaptırdım ama

Negatif

Kadın doğuma muayene oldunuz mu
Adetiniz neden gelmedi

Evet şimdi dikkat ettim bende. Sonuç yazan yerle 5.3 yazan yer aklımı karıştırdı. Sonuç <1.0 mı yoksa 5 olan değer mi
Yine de kadın doğuma gidip muayene olun bir. Hala adet görmemişsiniz zaten.

Tekrar test yaptırmama gerek var mı? Kan testini ilişkiden 1 ay sonra yaptırmıştım. Adetim bir hafta gecikti şu an
Sizin sonucunuz 1 in altında çıkmış. Orada yazan değerler minimum maksimum yazan bu Aralık dışında gebesiniz diyor. Sizinki aralıkta. Tekrar teste gerek Yok. O gördüğünüz kanama muhtemelen adet kanaması. Haptan dolayı farklı şekilde olmuş. Dolayısıyla şu an bir gecikmeniz Yok. O kanamayı sat olarak alın.

Negatif. Sonucunuz <1 çıkmış. Referans 0-5 arası.
Kanama düzensizliği için muayene olabilirsiniz.

Negatif. Sonucunuz <1 çıkmış. Referans 0-5 arası.
Kanama düzensizliği için muayene olabilirsiniz.
Testi ilişkiden 1 ay sonra yaptırmıştım. Kesin sonuç verir mi yoksa tekrar kan testi yaptırayım mı

Ella hapı gecikme yapıyor ben ilk evlendiğim ay kullanmıştım iki ay sonunda olmuştum korkma ve bekle gelecektir. İstersen soğan kürü dene ben tarlusalla birlikte soğan kürü yapıp o şekilde oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…