beta hcg testi lütfen yorumlarmısınız

badefne

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2014
2.291
393
198
37
arkadaşlar son adet tarihim 15 marttı adetlerim düzensizdir dün test yaptım silik çizgi çıktı bugün hcg değerim 93 çıktı doktor çok düşük değer dedi sizde de böyle düşük çıkanınız var mı adet gecikmesi olduğu halde

mrb cnm benimde 0,100 çıktı hamilemiyim anlayamadım:2:

Geç döllenme olmuş olabilir.Bu değerden 2 gün sonra tekrar kan testi yaptır istersen badefne,eğer yaklaşık 2 katına çıkarsa bu değer sıkıntı yok demektir diye biliyorum.Hayırlı olsun...

Geç döllenme olmuş olabilir.Bu değerden 2 gün sonra tekrar kan testi yaptır istersen badefne,eğer yaklaşık 2 katına çıkarsa bu değer sıkıntı yok demektir diye biliyorum.Hayırlı olsun...

teşekkür ederim arkadaşım salı günü tekrarlıcam bakalım inşallah iyi çıkar

0,100 negatif oluyor berika55 yani hamile değilsin.Eğer istiyorsan en kısa zamanda nasip olsun inşallah...

yaa hamileymisim ve dusuk yaptim malesef cok uzgunum keske kan testini tekrarlasaydim dikkatli davranir dusuk yapmaDim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kıyamam çok üzüldüm canım :-( Rabbim hayırlısıyla tez zamanda nasip etsin inşallah,hayırlı değilmiş demek ki üzme lütfen kendini :-(
yaa hamileymisim ve dusuk yaptim malesef cok uzgunum keske kan testini tekrarlasaydim dikkatli davranir dusuk yapmaDim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…