- 6 Ocak 2022
- 12
- 1
- Konu Sahibi SariMathilda3
Sakin olun eğer adetiniz düzenliyse zaten gecikmez çok Umarim insallah :) tesekkur ederim size :) evet belirsizlik ve beklemek cok kotu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sakin olun eğer adetiniz düzenliyse zaten gecikmez çok Umarim insallah :) tesekkur ederim size :) evet belirsizlik ve beklemek cok kotu.
Umarim benimde oyledir .s 2 haftadir kan testi vermekten, evde test yapmaktan ve sonucunun belirsiz olmasindan o kadar yoruldum ki artik bende gecikmeyi beklicem sanirim .sBende geç döllenme olmuştu adet günümde test çok silikti varla yok gibi
Adetimi iki gün geçmesine ragmen kan testi verdiğimde deger düşüktü doktor iki gün arayla kan ver dedi takip edelim
O şekilde kontrol edildi
Geç döllenme olmuştu
Stres yapma inşallah hamilesindir adet gününü veya geçikmeni bekleUmarim benimde oyledir .s 2 haftadir kan testi vermekten, evde test yapmaktan ve sonucunun belirsiz olmasindan o kadar yoruldum ki artik bende gecikmeyi beklicem sanirim .s
Tesekkur ederim insallah :) evet oyle yapicam 10 gun kaldi bekliycem artik mecburStres yapma inşallah hamilesindir adet gününü veya geçikmeni bekle
bunu ciddiye alma erken prodoctorlar hep yanlış sonuç veriyor çok ümit edip üzülme rahat ol oluşuna bırak bebek varsa zaten belli olurSoldaki ovulasyon testi, sagdaki erken gebelik testi. Normal test yaptim bugun negatif kan testinden sonra onda da bisey cikmadi. Ama erken gebelik yaptigimda silik cizgi cikmaya devam ediyo
canım sonucun ne oldu bat gunlerımız aynı? bende sabah kaset test yapmıstım ıkı saat gecınce koyulastı erken gebelık yaptım sonra negatif. sen ne yaptın acaba ?Tesekkur ederim insallah :) evet oyle yapicam 10 gun kaldi bekliycem artik mecbur
Bende aynı durumdayım pkos var ilk gebeliğimi reglden 25 gün sonra öğrenebilmiştim kalbi durdu alındı 5 ay sonra şimdi 15 gün geçti idrarda silik çıkıyor kanda ilk önce 0 şimdi 1.2 çıktı doktorum bekleyelim 10 gün daha dedi bekliyoruzAranizda ayni ya da benzer durumlari yasayan varsa lutfen yardimci olur musunuz
Benim de 13 gün geçti bugün 1.74000 çıktı. Sizin acaba noldu sonucunuz? Sizce ben kesin yok demeli miyim?Bende aynı durumdayım pkos var ilk gebeliğimi reglden 25 gün sonra öğrenebilmiştim kalbi durdu alındı 5 ay sonra şimdi 15 gün geçti idrarda silik çıkıyor kanda ilk önce 0 şimdi 1.2 çıktı doktorum bekleyelim 10 gün daha dedi bekliyoruz
Merhaba ben hamileymişim yükseldi sonra doğumu bekliyoruz şimdi az kaldıBenim de 13 gün geçti bugün 1.74000 çıktı. Sizin acaba noldu sonucunuz? Sizce ben kesin yok demeli miyim?
Benim geceli 10 gun falan oldu. Bugün test verdim 1.7000 çıktı. Acaba olabilir mi diye araştırırken sizi okudum bir umutlandim. Napmaliyim sizceMerhaba ben hamileymişim yükseldi sonra doğumu bekliyoruz şimdi az kaldı
Dikkat edin hareketlerinize 5 gün daha bekleyin bence stres yapmamak zor insan öğrenmek istiyor ama sakince beklemek daha iyi tekrar kan testi verin 5 gün sonraBenim geceli 10 gun falan oldu. Bugün test verdim 1.7000 çıktı. Acaba olabilir mi diye araştırırken sizi okudum bir umutlandim. Napmaliyim sizce
Dikkat edin hareketlerinize 5 gün daha bekleyin bence stres yapmamak zor insan öğrenmek istiyor ama sakince beklemek daha iyi tekrar kan testi verin
Ben 15 günün üstüne 10 gün daha bekleyip kan verdim 54 çıkmıştı değerÇok soru soruyorum ama beni anlayın :I 5 gün sonra sizin değerleriniz kaç oldu acaba napacagimi şaşırdım doktor söktürücü verir diye düşünüyorum
Yan ben 10 gün beklersem daha yüksek bir sonuç alabilirim. İyi ki sizde negatif diye düşünüp söktürücü icmemissiniz. Adet olmadan nasıl beklediniz çok gerginim ben şuanBen 15 günün üstüne 10 gün daha bekleyip kan verdim 54 çıkmıştı değer
Bir de çok özür dilerim son soru. 54 de öğrendiğinizde kaç haftalık olmustuBen 15 günün üstüne 10 gün daha bekleyip kan verdim 54 çıkmıştı değer
2 haftalıktı henüz bende yumurtalık kistleri olduğu için adetim düzensizdi hep gelmemesi normaldi yani sadece evli olduğum için hamilelikten şüphelendim yoksa bekarkende sık sık gecikme yaşardım alışkındım yaniBir de çok özür dilerim son soru. 54 de öğrendiğinizde kaç haftalık olmustu
Bende duphaston kullandım biteli 12 13 gün oldu belki 2 hafta olmayınca adet. Test yaptırdım da sizi okuyunca bir acaba dedim. Çok teşekkür ederim:) Allah sağ salim kucağınıza aldirsin inşallah2 haftalıktı henüz bende yumurtalık kistleri olduğu için adetim düzensizdi hep gelmemesi normaldi yani sadece evli olduğum için hamilelikten şüphelendim yoksa bekarkende sık sık gecikme yaşardım alışkındım yani
Amin çok teşekkür ederim sizinde vardır inşallahBende duphaston kullandım biteli 12 13 gün oldu belki 2 hafta olmayınca adet. Test yaptırdım da sizi okuyunca bir acaba dedim. Çok teşekkür ederim:) Allah sağ salim kucağınıza aldirsin inşallah