Beta hcg testi geç yükselip negatif oldugunu sanip sonrasinda hamile oldugunu ogrenen var mi?

Bende geç döllenme olmuştu adet günümde test çok silikti varla yok gibi
Adetimi iki gün geçmesine ragmen kan testi verdiğimde deger düşüktü doktor iki gün arayla kan ver dedi takip edelim
O şekilde kontrol edildi
Geç döllenme olmuştu
Umarim benimde oyledir .s 2 haftadir kan testi vermekten, evde test yapmaktan ve sonucunun belirsiz olmasindan o kadar yoruldum ki artik bende gecikmeyi beklicem sanirim .s

Soldaki ovulasyon testi, sagdaki erken gebelik testi. Normal test yaptim bugun negatif kan testinden sonra onda da bisey cikmadi. Ama erken gebelik yaptigimda silik cizgi cikmaya devam ediyo
bunu ciddiye alma erken prodoctorlar hep yanlış sonuç veriyor çok ümit edip üzülme rahat ol oluşuna bırak bebek varsa zaten belli olur

Aranizda ayni ya da benzer durumlari yasayan varsa lutfen yardimci olur musunuz :KK43:
Bende aynı durumdayım pkos var ilk gebeliğimi reglden 25 gün sonra öğrenebilmiştim kalbi durdu alındı 5 ay sonra şimdi 15 gün geçti idrarda silik çıkıyor kanda ilk önce 0 şimdi 1.2 çıktı doktorum bekleyelim 10 gün daha dedi bekliyoruz

Bende aynı durumdayım pkos var ilk gebeliğimi reglden 25 gün sonra öğrenebilmiştim kalbi durdu alındı 5 ay sonra şimdi 15 gün geçti idrarda silik çıkıyor kanda ilk önce 0 şimdi 1.2 çıktı doktorum bekleyelim 10 gün daha dedi bekliyoruz
Benim de 13 gün geçti bugün 1.74000 çıktı. Sizin acaba noldu sonucunuz? Sizce ben kesin yok demeli miyim?

Benim geceli 10 gun falan oldu. Bugün test verdim 1.7000 çıktı. Acaba olabilir mi diye araştırırken sizi okudum bir umutlandim. Napmaliyim sizce
Dikkat edin hareketlerinize 5 gün daha bekleyin bence stres yapmamak zor insan öğrenmek istiyor ama sakince beklemek daha iyi tekrar kan testi verin 5 gün sonra

Çok soru soruyorum ama beni anlayın :I 5 gün sonra sizin değerleriniz kaç oldu acaba napacagimi şaşırdım doktor söktürücü verir diye düşünüyorum

Bir de çok özür dilerim son soru. 54 de öğrendiğinizde kaç haftalık olmustu
2 haftalıktı henüz bende yumurtalık kistleri olduğu için adetim düzensizdi hep gelmemesi normaldi yani sadece evli olduğum için hamilelikten şüphelendim yoksa bekarkende sık sık gecikme yaşardım alışkındım yani

2 haftalıktı henüz bende yumurtalık kistleri olduğu için adetim düzensizdi hep gelmemesi normaldi yani sadece evli olduğum için hamilelikten şüphelendim yoksa bekarkende sık sık gecikme yaşardım alışkındım yani
Bende duphaston kullandım biteli 12 13 gün oldu belki 2 hafta olmayınca adet. Test yaptırdım da sizi okuyunca bir acaba😍 dedim. Çok teşekkür ederim:) Allah sağ salim kucağınıza aldirsin inşallah

Bende duphaston kullandım biteli 12 13 gün oldu belki 2 hafta olmayınca adet. Test yaptırdım da sizi okuyunca bir acaba😍 dedim. Çok teşekkür ederim:) Allah sağ salim kucağınıza aldirsin inşallah
Amin çok teşekkür ederim sizinde vardır inşallah 🙏🏼🤗

X