Beta hcg testi geç yükselip negatif oldugunu sanip sonrasinda hamile oldugunu ogrenen var mi?

SariMathilda3

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2022
12
1
Merhaba hanimlar.
Adetim 16 aralikta basladi 20 aralikta tamamen bitmisti ve o gun ovulasyon testi yaptigimda yumurtlama gunum oldugunu gordum. O gun esimle korunmasiz beraber olduk. Beklenen adet tarihim 16 ocak, daha reglime 10 gun var ama ben dayanamayip bir hafta once kan testi verdim 2 kere. Birinde 0.27 digerinde 0.29 cikti. Bir hafta sonra tekrardan adetime 10 gun kala yani bugun (6 ocak) tekrar kan testi verdim bu sefer degerim 1 Cikti. Yukseliyor mu anlamadim. Ve 2 haftadir kasiklarim aşırı bir sekilde agriyor, bacaklarima belime vuruyor. Ayni ya da benzer durumu yasayanlar lutfen deneyimlerini paylasabilir mi ?
Simdiden tesekkur ediyorum hepinize.

Merhaba hanimlar.
Adetim 16 aralikta basladi 20 aralikta tamamen bitmisti ve o gun ovulasyon testi yaptigimda yumurtlama gunum oldugunu gordum. O gun esimle korunmasiz beraber olduk. Beklenen adet tarihim 16 ocak, daha reglime 10 gun var ama ben dayanamayip bir hafta once kan testi verdim 2 kere. Birinde 0.27 digerinde 0.29 cikti. Bir hafta sonra tekrardan adetime 10 gun kala yani bugun (6 ocak) tekrar kan testi verdim bu sefer degerim 1 Cikti. Yukseliyor mu anlamadim. Ve 2 haftadir kasiklarim aşırı bir sekilde agriyor, bacaklarima belime vuruyor. Ayni ya da benzer durumu yasayanlar lutfen deneyimlerini paylasabilir mi ?
Adetinizden hemen sonra yumurtladiysaniz onun uzerine 14. Gun adet olmaliydiniz. Ya pko hastasisiniz ya da yumurtlama testini yanlis yorumladiniz. Adete 10 gun kala gebelik testte belli olmaz zaten, beklemeniz lazim

Merhaba hanimlar.
20 aralıkta yumurtlama olduysa kan testinde 5 den yukarı çıkardı zaten 5 den aşağı değer negatiftir yumurtlama testinizin fotosu var mı ?

Adetinizden hemen sonra yumurtladiysaniz onun uzerine 14. Gun adet olmaliydiniz. Ya pko hastasisiniz ya da yumurtlama testini yanlis yorumladiniz. Adete 10 gun kala gebelik testte belli olmaz zaten, beklemeniz lazim
Oncelikle cevabiniz icin tesekkur ederim. Ovulasyon testini yanlis yorumladigimi dusunmuyorum cunku ilk yaptigim, yani adetimin bittigi gunun sabahi, kopkoyu iki cizgi belirdi sonraki bes gun boyunca yapmaya devam ettim gittikce siliklesti. Bugun muayne oldum ne yumurtaliklarimda kist var, ne de pko hastasiyim doktor gayet sagliklisin hic bir sorun yok dedi. Kafam karisti evde yaptigim bi kac erken gebelik testinde silik ikinci cizgi de cikiyo ama kanda henuz negatif..

20 aralıkta yumurtlama olduysa kan testinde 5 den yukarı çıkardı zaten 5 den aşağı değer negatiftir yumurtlama testinizin fotosu var mı ?
Evet ovulasyon ve erken gebelik testinin fotolarini yukluyorum simdi

Eklentiler

• 16414225758818689658483434431351.jpg
    16414225758818689658483434431351.jpg
    105,3 KB · Görüntüleme: 307
  • 16414226444223058090155929947489.jpg
    16414226444223058090155929947489.jpg
    145,8 KB · Görüntüleme: 403
Ve deli gibi kasik agrisi cekiyorum zonklama seklinde. Gecikmesinden baya bi sure gectikten sonra kan testinde degerleri sonradan yukselenlerde cok var kafami karistiran bu. Kasik agrim regl olucagim zaman bile bu kadar olmadi hic .s

Ve deli gibi kasik agrisi cekiyorum zonklama seklinde. Gecikmesinden baya bi sure gectikten sonra kan testinde degerleri sonradan yukselenlerde cok var kafami karistiran bu. Kasik agrim regl olucagim zaman bile bu kadar olmadi hic .s
Gebelikte oluyo karın ve kasık ağrısı inşallah güzel haber alırsınız🥰

Belki geç döllenme olmuş olabilir o yüzden kanda hemen çıkmamış olabilir
Tekrar erken gebelik testi alıp yapın yarın veya bi iki gün arayla kan verip degeri takip edin

Evet gercekten cok garip dusunmekten takinti yaptim kac gundur. Adet gunumu beklemekten baska carem kalmadi sanirim :KK43:
Bende geç döllenme olmuştu adet günümde test çok silikti varla yok gibi
Adetimi iki gün geçmesine ragmen kan testi verdiğimde deger düşüktü doktor iki gün arayla kan ver dedi takip edelim
O şekilde kontrol edildi
Geç döllenme olmuştu

X