• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta HCG testi değerlerim , lütfen yardım edin kızlar

canım hemen panik yapma bazen hastaneler arasında yapılan testlerde uçurum olabiliyor.
benim bi keresinde öyle olmuştu.bence sen ilk yaptırdığın yerde yaptır ona göre değerlendirirsin.
eğer değerin yine düşmeye başlamışsa sağlıksız bir gebeliktir.öyleyse de kendini üzme ileri haftalarda sorun çıkmasındansa başlarda çıkması daha kabullenici oluyor.dış gebeliği de aklına getirme allah korusun.keseye gelince zaten bu değerle görünmemesi çok normal.değerin 5000 6000 olur ozaman çok rahat görünür.allahım ne mucizeler veriyor inşallah sorunsuz devam eden sağlıklı bir gebeliktir.
Çok TSK ederim Cnm herseyin hayırlısı

kızlar bugün kan testi yaptırdım 1 de sonucu alcam. ama doktora gösteremicem malum pazar. buraya yüklesem yardımcı olur musunuz. bu arada adetime 2 gün var ama ben hem normal gebelikde hemde ultra erken gebelikde çift çizgiyi gördüm 2 gündür

kızlar bugün kan testi yaptırdım 1 de sonucu alcam. ama doktora gösteremicem malum pazar. buraya yüklesem yardımcı olur musunuz. bu arada adetime 2 gün var ama ben hem normal gebelikde hemde ultra erken gebelikde çift çizgiyi gördüm 2 gündür
Canm Noldu sonuç inşallah vardır bebis

Arkadaşlar aranıza yeni katıldım,lütfen bilgisi olan yardımcı olsun.. 14 ekimde çatlatma iğnesi vuruldum,doktorum iki hafta sonra test yaptırabilirsin dedi,yani iğneden 14 gün sonra,bende iğnenin 16. günü önce idrar testi yaptık belli belirsiz çift çizgi çıktı,sonrasında aynı gün kan verdim Hcg 17,65 çıktı. Doktorumu aradım gebelik var dedi iki üç gün sonra tekrarla dedi iki katına çıkması lazımmış,iki gün sonra tekrarladığımda 16,65 çıktı yani 1 deger düşüş var,panikledik hemen doktorumu aradık ama yine aynı şeyi söyledi iki üç gün sonra tekrarla dedi,umutsuz konuşmadı ama çok moralim bozuldu.. Böyle bir durum yaşayan varmı aranızda...

Back
X