Beta hcg testi (acil)

aysenur123lili

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2024
3
0
31
Merhaba arkadaslar 2 3 hafta arayla 2 tane test yaptirdim. Biri hcg+beta IU/L 0.10 çıktı hamile degil dediler. Diğer testi yaptırdım 2 3 hafta sonra beta hcg U/L (digerinden farkli mi anlamıyorum) sonucum 0.200 çıktı. Hamile miyim degil miyim? Cevap verebilir misiniz? Acil

Yaa.. şu iki gündür aşırı midem bulanıyor. Kasiklarimda da agri var reglime daha 1 hafta var. Sebebi ne olabilir ki?
Yaa.. şu iki gündür aşırı midem bulanıyor. Kasiklarimda da agri var reglime daha 1 hafta var. Sebebi ne olabilir ki?
Test sonuçlarınıza göre hamile değilsiniz. Gebelik için değer 5ve üzeri olması gerekir. Sizin değeriniz 1 in değer. 0.100 ya da 0.200 çıkmasında herhangi bir fark yoktur matematiksel olarak.

merhaba sevgılı anneler ve anne adayları cok deneyımsız oldugum ıcın merak ve panik içindeyim. reglim 1 gün geciktijten sonra 2.günün akşamı saat 22:00 de yaptıgım testte betam 72,00 cıktı (özel hastane) bu sabah 11:11 de tekrar verdım 100,88 çıktı (baska bır ozel hastane) doktor 2 gun sonra tekrar bakalım dedi. sizce bu artıs normal mı cok korkuyorum. herhangı bır kasık agrım ya da kanamam yok, sadece sürekli tuvalete gıtme ıhtıyacım ve gogus agrım var bana da yorum yaparsanız cok sevınırım

merhaba sevgılı anneler ve anne adayları cok deneyımsız oldugum ıcın merak ve panik içindeyim. reglim 1 gün geciktijten sonra 2.günün akşamı saat 22:00 de yaptıgım testte betam 72,00 cıktı (özel hastane) bu sabah 11:11 de tekrar verdım 100,88 çıktı (baska bır ozel hastane) doktor 2 gun sonra tekrar bakalım dedi. sizce bu artıs normal mı cok korkuyorum. herhangı bır kasık agrım ya da kanamam yok, sadece sürekli tuvalete gıtme ıhtıyacım ve gogus agrım var bana da yorum yaparsanız cok sevınırım
Dogru sonuc icin 48 saat sonra ayni yerde kan verin

Kızlar bende bir şey sormak istiyorum ... çarsamba günü kan verdim degerim 100 cikti persembe gunu girtigimde yani 24 saat sonra benden tekrar kan kaldi 160 cikti sizce artış normal mi ? 24 saat arayla

X