• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta Hcg Testi 0.88 Çıktı Lütfen Bakabilir misiniz?

Xyria

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2018
2
1
1
31
Merhabalar,
Bugün sabah kan verdim 2 aydır adet olmuyorum.
Beta Hcg testi 0.88 çıkmış. Acaba bu hamile olduğumu gösterir mi?
Sonuçları ekliyorum.
Yaklaşık 26 gün önce ertesi gün hapı kullanmıştım.

Eklentiler

• 20180316_205612.png
    20180316_205612.png
    148,4 KB · Görüntüleme: 591
En az 5 olması gerekiyor. Benim de sizin gibi olmuştu. Kist çıktı. Kist adeti engelliyor. Doktora görünün

Merhabalar benim iki gün önceki beta hcg sonucum 308 iki gun sonra yani bugun 597 sizce artış nasıl iyi mi?

Afilim92 Afilim92 canım dün sana yazmıştım hangi gün kan testi verim diye bugün verdim 2 gün önce adet olmam gerken tarihte yaptım 262 çıktı 2 gün sonra yani bugün adetimin de 2 gün geçikmesiyle tekrar yaptım 652 çıktı sence nasıl değerim iyi artmış mı bana fazla geldi sanki

N
Afilim92 Afilim92 canım dün sana yazmıştım hangi gün kan testi verim diye bugün verdim 2 gün önce adet olmam gerken tarihte yaptım 262 çıktı 2 gün sonra yani bugün adetimin de 2 gün geçikmesiyle tekrar yaptım 652 çıktı sence nasıl değerim iyi artmış mı bana fazla geldi sanki
Normal canim tam iki kat artcak diye bisey yok eksiği de olur fazlasi da onemli olan artmasi en az %60

Biraz sabret keseyi görürsün insallah onumuzdeki hafta
Şuan 4 haftalık sanırım son adet tarihimden hesapladığıma göre hastaya randevu alim dimi o zaman görürüm inşallah bu sefer keseyi:dua:

Şuan 4 haftalık sanırım son adet tarihimden hesapladığıma göre hastaya randevu alim dimi o zaman görürüm inşallah bu sefer keseyi:dua:
2 gun sonra tekrar ver artisa gore randevu alirsin ben olsam haftaya carsambadan sonraya alirdim garanti olsun gorebileyim diye .

2 gun sonra tekrar ver artisa gore randevu alirsin ben olsam haftaya carsambadan sonraya alirdim garanti olsun gorebileyim diye .
Yok canım ya daha kan vermek istemiyorum hemşirelerin o bakışları deli ediyor beni ben 1 kere kan veridğim için hep aynı hastneyi kullandım eğer randevu falan alacaksam başka bir doktora gidicem oda uzak yani ondan kanla daha uğraşmak istemiyorum bilemedim

kızlar benimde bi sorum olacak 2 nisanda beta hcg testi yaptırdım sonuç 54.32 cıktı ben bunun anlamını bilmiyorum yardımcı olabilirmisiniz

Merhabalar,
Bugün sabah kan verdim 2 aydır adet olmuyorum.
Beta Hcg testi 0.88 çıkmış. Acaba bu hamile olduğumu gösterir mi?
Sonuçları ekliyorum.
Yaklaşık 26 gün önce ertesi gün hapı kullanmıştım.
Ertesi gün hapı adet düzensizliği yapmıştı bende ve adet olduğumda aşırı ağrım olmuştu. Bence mecbur kalmadıkça kullanmamak lazım. Hormonları alt üst ediyor.

kızlar benimde bi sorum olacak 2 nisanda beta hcg testi yaptırdım sonuç 54.32 cıktı ben bunun anlamını bilmiyorum yardımcı olabilirmisiniz
Çok yeni bir hamilelik var. Gün aşırı kan verip hcg yükselişini takip ettirmeniz gerekiyor. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bebeğinizi. Hayırlı olsun.

Back