MükemmelBende pıhtılaşma olduğu için ve 2 kaybım olduğu için erken öğrenmek zorunda kaldım
adete 6 gün kala beta 6.65
4 gün kala 26.95
2 gün kala 100.3
Adet günü 362.1
Adet gecikmesinin 1. Günü yani dün 570
Bugün 4+2 yiz artık adet günü değerimi düşünürsek bugün 750 gibi bir değer olması gerek bugün yaptığım testi de paylaşıyorum nasıl artışlar
Yumurta takibi yaptırmıştım ilaçsız iğnesiz bir yumurtam gelişip çatladı ama bilemiyorum hayırlısı olsun yeter ki sağlıklı olsunMükemmelmuhtemelen çoğul gebelik hayırlı uğurlu olsun
Hayirlisi olsun cnm benimde adet günü 356 idi 3 gun sonra yaptırmıştım oyle denk geldi..1127 çıkmıştı..5 gün sonrada keseyi görmüştük.. hayirlisi olsun tekrardanBende pıhtılaşma olduğu için ve 2 kaybım olduğu için erken öğrenmek zorunda kaldım
4 gün kala 26.95
2 gün kala 100.3
Adet günü 362.1
Bugün 4+2 yiz artık adet günü değerimi düşünürsek bugün 750 gibi bir değer olması gerek bugün yaptığım testi de paylaşıyorum nasıl artışlar
Hayırlı olsunnnBende pıhtılaşma olduğu için ve 2 kaybım olduğu için erken öğrenmek zorunda kaldım
4 gün kala 26.95
2 gün kala 100.3
Adet günü 362.1
Yarın benim de 3. Gün kan vericem bakalım kaç çıkacak çok teşekkür ederimHayirlisi olsun cnm benimde adet günü 356 idi 3 gun sonra yaptırmıştım oyle denk geldi..1127 çıkmıştı..5 gün sonrada keseyi görmüştük.. hayirlisi olsun tekrardan
Canım adet günü 362 çıkmıştı bugün de >1000 çıktı ama kaç göremiyorum 3 gün geçti benimde 4+3 şuanHayirlisi olsun cnm benimde adet günü 356 idi 3 gun sonra yaptırmıştım oyle denk geldi..1127 çıkmıştı..5 gün sonrada keseyi görmüştük.. hayirlisi olsun tekrardan
>1000 yani binin üzeri demekCanım adet günü 362 çıkmıştı bugün de >1000 çıktı ama kaç göremiyorum 3 gün geçti benimde 4+3 şuan
Üç gün sonra falan randevu alın kese muayenesi için isterseniz..benim 1127 de karindan muayane ettiği icin göremedi ama normal bir durum olduğunu söyledi bir hafta sonra gelin dedi gittik gördük şükür..>1000 yani binin üzeri demek
Cuma günü gidicem nasipseÜç gün sonra falan randevu alın kese muayenesi için isterseniz..benim 1127 de karindan muayane ettiği icin göremedi ama normal bir durum olduğunu söyledi bir hafta sonra gelin dedi gittik gördük şükür..
1566 çıkmış sonucumÜç gün sonra falan randevu alın kese muayenesi için isterseniz..benim 1127 de karindan muayane ettiği icin göremedi ama normal bir durum olduğunu söyledi bir hafta sonra gelin dedi gittik gördük şükür..
Çok iyi cnm benim bat günü 356 idi bir sonraki ni 3 gun sonra verdim 1127 çıkmıştı.. çok guzel sonucun hayirlisi olsun1566 çıkmış sonucum
Sağolasın canım inşallah keseyi de görürsem rahatlayacamÇok iyi cnm benim bat günü 356 idi bir sonraki ni 3 gun sonra verdim 1127 çıkmıştı.. çok guzel sonucun hayirlisi olsun
Çok güzel artışlarınız maşallahBende pıhtılaşma olduğu için ve 2 kaybım olduğu için erken öğrenmek zorunda kaldım
4 gün kala 26.95
2 gün kala 100.3
Adet günü 362.1
6 gün kala benim 6.65 di inşallah güzel artar seninde biz keseyi gördük çok şükür 2 gün önce sende inşallah güzel sonuçlar alacaksınÇok güzel artışlarınız maşallahBende dün beta hcg baktırdım adetime 6 gün var sonucum 9 çıktı umarım bendede böyle güzel artışlar olur dualarım bekleyen ve isteyenlerle
Yaa inşallah ne güzel dediniz güzel sonuçlar paylaşırım inşallah6 gün kala benim 6.65 di inşallah güzel artar seninde biz keseyi gördük çok şükür 2 gün önce sende inşallah güzel sonuçlar alacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?