- 23 Ağustos 2021
- 289
- 80
- 29
-
- Konu Sahibi arvenelendil
benimde 13 nisan son adet gunuydu 7 mayista kan testi yaptirdim 357 cikmisti bugun tekrar yaptirdim 1300 du artabilir seninkide o yuzden pozitif dusunArkadaşlar merhaba en son 16 nisanda regl oldum 28 nisan yumurtlama gördüm 9 mayısta beta hcg 28,50 çıktı. Doktor birdahaki tahlili 17 mayısta ver kafamız karışmasın dedi. Evde durduğum yerde duramıyorum sizce yükselmiş midir regl olmadım henüz kimyasal olsa regl olurdum herhalde diye düşünüyorum lütfen bu konuda bilgisi olan yazabilir mibaşta bu kadar düşük çıkmaıs normal mi sonuçta 3 haftalıktı tahlil verdiğimde erkendi baya
Umarım artar yaNormal evet, erken öğrenmişsiniz
Aslında aramızda 1 gün var ben 23 günlükken siz 24 günlükken baktırmışsınızbenimde 13 nisan son adet gunuydu 7 mayista kan testi yaptirdim 357 cikmisti bugun tekrar yaptirdim 1300 du artabilir seninkide o yuzden pozitif dusun
gec dollenme olduysa oyle cikmis olabilir canim daha yenidir baktigin zaman pozitif dusun icini ferah tut insAllah artacaktirAslında aramızda 1 gün var ben 23 günlükken siz 24 günlükken baktırmışsınızsizinki çok güzel çıkmış benim ki baya bi düşük kalıyor yanında umarım artar kimyasal ya da başka kötü bişey değildir
Bende değerim 15 ti öğrendiğimde bugün kimyasal geçirdim. Dilerim her şey gönlünüzce olurArkadaşlar merhaba en son 16 nisanda regl oldum 28 nisan yumurtlama gördüm 9 mayısta beta hcg 28,50 çıktı. Doktor birdahaki tahlili 17 mayısta ver kafamız karışmasın dedi. Evde durduğum yerde duramıyorum sizce yükselmiş midir regl olmadım henüz kimyasal olsa regl olurdum herhalde diye düşünüyorum lütfen bu konuda bilgisi olan yazabilir mibaşta bu kadar düşük çıkmaıs normal mi sonuçta 3 haftalıktı tahlil verdiğimde erkendi baya
Geçmiş olsunBende değerim 15 ti öğrendiğimde bugün kimyasal geçirdim. Dilerim her şey gönlünüzce olur
4 Mayısta adet olmam gerekiyordu. 10 günlük bir gecikme olduGeçmiş olsunne kadar bi gecikme yaşadınız peki kimyasal olunca
Anlaıdm teşekkür ederim çok teşekkürler umarım diğer ay sağlıkla yeniden hamile kalırsınız4 Mayısta adet olmam gerekiyordu. 10 günlük bir gecikme oldu
İnşallah Allah'ın izniyleAnlaıdm teşekkür ederim çok teşekkürler umarım diğer ay sağlıkla yeniden hamile kalırsınız
sagol insallah ayni dilekler senin icinde gecerliÇok teşekkür ederim umarım öyledir:) sizinki de hayırlı olsun umarım sağlıkla ilerler ve kucağınıza alırsınız
Ovuslasyon testi kullandın mı peki ya ben kullanmak istiyorum ama hiç anlamıyorumArkadaşlar merhaba en son 16 nisanda regl oldum 28 nisan yumurtlama gördüm 9 mayısta beta hcg 28,50 çıktı. Doktor birdahaki tahlili 17 mayısta ver kafamız karışmasın dedi. Evde durduğum yerde duramıyorum sizce yükselmiş midir regl olmadım henüz kimyasal olsa regl olurdum herhalde diye düşünüyorum lütfen bu konuda bilgisi olan yazabilir mibaşta bu kadar düşük çıkmaıs normal mi sonuçta 3 haftalıktı tahlil verdiğimde erkendi baya
Kullandım evetOvuslasyon testi kullandın mı peki ya ben kullanmak istiyorum ama hiç anlamıyorum
Anlattım ya sorunuzda aşk olsunOvuslasyon testi kullandın mı peki ya ben kullanmak istiyorum ama hiç anlamıyorum
Aa görmedim teşekkür ederimAnlattım ya sorunuzda aşk olsun