Beta hcg sonucuma bakar mısınız

akrepmio

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2023
520
119
27
Kızlar biliyorum 0.100 negatif defalarca kan verdim biliyorum fakat referans dışı benim bildiğim gebelik olunca sayı yüksek olunca kırmızı renk referans dışı oluyor. Bu durumu yaşayan var mı?

Burda olan varsa yardımcı olabilir mi neden referans dışı diyor ve bu ne demek böyle merak ediyorum şimdiden teşekkür ederim adetim de geçti

Daha adet günümdü yarın 2 gün geçmiş olacak birkaç aydır çok erken oluyorum şimdi de sabırsızlıkla bekliyorum umut işte
Önce idrar testi yapın evde idrarda çıkarsa kan testi verin hiçbir şey yokken sırf bebek bekliyorum diye kan testi yaptırmak sizi yorar. İnşallah hayırlısıyla kavuşursunuz dileğinize

Önce idrar testi yapın evde idrarda çıkarsa kan testi verin hiçbir şey yokken sırf bebek bekliyorum diye kan testi yaptırmak sizi yorar. İnşallah hayırlısıyla kavuşursunuz dileğinize
Teşekkür ederim inşAllahh güzel dileğimiz için de sağolun bu cuma gününde gönlünüzden geçen tüm güzellikler sizi bulsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…