E nabız bazen böyle normal değerleri referans dışı gösterebiliyor malesef bende birçok defa yaşadım
Teşekkür ederimE nabız bazen böyle normal değerleri referans dışı gösterebiliyor malesef bende birçok defa yaşadım
Negatif gözüküyorBurda olan varsa yardımcı olabilir mi neden referans dışı diyor ve bu ne demek böyle merak ediyorum şimdiden teşekkür ederim adetim de geçti
Acaba ne zaman test yapmalıyım sizceNegatif gözüküyor
Daha adet günümdü yarın 2 gün geçmiş olacak birkaç aydır çok erken oluyorum şimdi de sabırsızlıkla bekliyorum umut işte
cunku referens aralıgı 0.5 ten baslıyor senin degerın 0,1 den de kucuk o yuzden o en asagı deger olan 0.5ten de az cıktıgı için referans dısı.
Önce idrar testi yapın evde idrarda çıkarsa kan testi verin hiçbir şey yokken sırf bebek bekliyorum diye kan testi yaptırmak sizi yorar. İnşallah hayırlısıyla kavuşursunuz dileğinizeDaha adet günümdü yarın 2 gün geçmiş olacak birkaç aydır çok erken oluyorum şimdi de sabırsızlıkla bekliyorum umut işte
Anladım teşekkür ederimcunku referens aralıgı 0.5 ten baslıyor senin degerın 0,1 den de kucuk o yuzden o en asagı deger olan 0.5ten de az cıktıgı için referans dısı.
Teşekkür ederim inşAllahh güzel dileğimiz için de sağolun bu cuma gününde gönlünüzden geçen tüm güzellikler sizi bulsunÖnce idrar testi yapın evde idrarda çıkarsa kan testi verin hiçbir şey yokken sırf bebek bekliyorum diye kan testi yaptırmak sizi yorar. İnşallah hayırlısıyla kavuşursunuz dileğinize