Evet değeriniz biraz düşük artmış inşallah olumlu sonuç alabilirsinizKızlar kimse yok muuu
Evet değeriniz biraz düşük artmış inşallah olumlu sonuç alabilirsiniz
Kızlar sonucuma bakar mısınız kimse aktif değil miKızlar merhaba.
Ben Ocak ayının 18inde aşılama tedavisi oldum.
Beta HCG değerlerim
30 ocak: 19.4
3 Şubat: 164.9
7 Şubat: 206
Bugün normalde daha yüksek olmalıydı doktor pazartesi tekrar bakalım dedi çok moralim bozuldu yükselir mi bu değer kızlar buna benzer sonucu olup yükselen var mı
Zaten ilk artışlar az oluyor benimde öyleydi işte doktor dış gebelik fln korkuttular stres yapma ilk zamanlar düşük artış olabiliyor sonradan 3kat4 kat artış veriyorKızlar merhaba.
Beta HCG değerlerim
Bugün normalde daha yüksek olmalıydı doktor pazartesi tekrar bakalım dedi çok moralim bozuldu yükselir mi bu değer kızlar buna benzer sonucu olup yükselen var mı
Yarın vereceğim tekrar kan inşallah güzel sonuçlar alırım isteyen herkes alırZaten ilk artışlar az oluyor benimde öyleydi işte doktor dış gebelik fln korkuttular stres yapma ilk zamanlar düşük artış olabiliyor sonradan 3kat4 kat artış veriyor
Merak ettim nasıl oldu artışınız güzel haberler almışsınızdır inşallahYarın vereceğim tekrar kan inşallah güzel sonuçlar alırım isteyen herkes alır
Bu değerde artış olacağını sanmıyorum maalesefKızlar merhaba.
Beta HCG değerlerim
Benimde 14. Gün 114 çıkmıştı 18. Gün 460Merhaba benimde aşılamanın 14. Günü 114 çıktı değerim sizce nasıl
Şimdi nasılsınız bende bu hafta beta baktirdim çok korkuyorum ilk gün 6.9 öğrendim 2 gün arayla 30.3 daha sonra 52.27 dün ise 62.7 çok az artmış şu an korkuyorum ama reglime 2 gün var çok erken öğrendim bana da bilgi verirmisinizKızlar merhaba.
Beta HCG değerlerim
Sakin korkma benimde regl geçmeden çok az arttı değerlerim resmen aç yasiyodum uykudan yemekten vazgeçmiştim regl günü verdiğim kan 3 kat arttı sakin kal benim yaptığım hatayı yapıp strese sokma kendiniKızlar sonucuma bakar mısınız kimse aktif değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?