Kızlar merhaba.
Ben Ocak ayının 18inde aşılama tedavisi oldum.
Beta HCG değerlerim
30 ocak: 19.4
3 Şubat: 164.9
7 Şubat: 206
Bugün normalde daha yüksek olmalıydı doktor pazartesi tekrar bakalım dedi çok moralim bozuldu yükselir mi bu değer kızlar buna benzer sonucu olup yükselen var mı
Bu değerlerle artış olmaz mı acaba ya pazartesi günü çok sevinmiştim 19dan 164e çıkınca güzel demişti doktorum ama bugün 206 çıktı kimyasal gebelik falan diye korkuyorum ilk bebeğim ilk aşılamam
Kızlar merhaba.
Beta HCG değerlerim
Bugün normalde daha yüksek olmalıydı doktor pazartesi tekrar bakalım dedi çok moralim bozuldu yükselir mi bu değer kızlar buna benzer sonucu olup yükselen var mı
Kızlar merhaba.
Beta HCG değerlerim
Zaten ilk artışlar az oluyor benimde öyleydi işte doktor dış gebelik fln korkuttular stres yapma ilk zamanlar düşük artış olabiliyor sonradan 3kat4 kat artış veriyor
Zaten ilk artışlar az oluyor benimde öyleydi işte doktor dış gebelik fln korkuttular stres yapma ilk zamanlar düşük artış olabiliyor sonradan 3kat4 kat artış veriyor