• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta HCG sonucuma bakar mısınız kızlaaaarrr

dilayy00

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2024
42
3
1
25
Kızlar merhaba.
Ben Ocak ayının 18inde aşılama tedavisi oldum.
Beta HCG değerlerim
30 ocak: 19.4
3 Şubat: 164.9
7 Şubat: 206
Bugün normalde daha yüksek olmalıydı doktor pazartesi tekrar bakalım dedi çok moralim bozuldu yükselir mi bu değer kızlar buna benzer sonucu olup yükselen var mı

Bu değerlerle artış olmaz mı acaba ya pazartesi günü çok sevinmiştim 19dan 164e çıkınca güzel demişti doktorum ama bugün 206 çıktı kimyasal gebelik falan diye korkuyorum ilk bebeğim ilk aşılamam

Kızlar merhaba.
Beta HCG değerlerim
Bugün normalde daha yüksek olmalıydı doktor pazartesi tekrar bakalım dedi çok moralim bozuldu yükselir mi bu değer kızlar buna benzer sonucu olup yükselen var mı
Kızlar sonucuma bakar mısınız kimse aktif değil mi

Kızlar merhaba.
Beta HCG değerlerim
Zaten ilk artışlar az oluyor benimde öyleydi işte doktor dış gebelik fln korkuttular stres yapma ilk zamanlar düşük artış olabiliyor sonradan 3kat4 kat artış veriyor

Zaten ilk artışlar az oluyor benimde öyleydi işte doktor dış gebelik fln korkuttular stres yapma ilk zamanlar düşük artış olabiliyor sonradan 3kat4 kat artış veriyor
Yarın vereceğim tekrar kan inşallah güzel sonuçlar alırım isteyen herkes alır 🙏🙏

Kızlar merhaba.
Beta HCG değerlerim
Bu değerde artış olacağını sanmıyorum maalesef 😢

Kızlar bende kendimi sormak istiyorum size. 23 Ocak son adet tarihim. 11 Şubat'ta kasık ağrım ve kahverengi lekelenmem olunca test yaptım. Değerim 339 çıktı. Doktor keseyi göremiyorum MR istiyorum dedi. Ben istemediğim için 2 gün sonra aynı hastanede kan verdim 480 çıktı. Bu seferde dış gebelik dedi. Bugün tekrar kan verdim farklı doktora gidip 24 saat geçmedi ama değer 510 olmuştu. Daha adet tarihim bile var gecikme yaşamadan gebe olduğumu öğrendim. Kanamam ve kasık ağrım bitti. Sizce bu değer adet döneminde düzene girer mi

Kizlar benim de beta HCG değerim 20590,9 sizce nasıl normal mi kaç haftalık olabilirim

Kızlar merhaba.
Beta HCG değerlerim
Şimdi nasılsınız bende bu hafta beta baktirdim çok korkuyorum ilk gün 6.9 öğrendim 2 gün arayla 30.3 daha sonra 52.27 dün ise 62.7 çok az artmış şu an korkuyorum ama reglime 2 gün var çok erken öğrendim bana da bilgi verirmisiniz

Kızlar sonucuma bakar mısınız kimse aktif değil mi
Sakin korkma benimde regl geçmeden çok az arttı değerlerim resmen aç yasiyodum uykudan yemekten vazgeçmiştim regl günü verdiğim kan 3 kat arttı sakin kal benim yaptığım hatayı yapıp strese sokma kendini

Benimde aşılamada ilk kan çarşamba günü 46 çıktı bugün 53,50 çıktı sağlıklı görünmüyor pzt tekrar kana gel dediler

Back
X