• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta HCG sonucuma bakabilir misiniz 🙏

15082021es

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2022
129
23
28
Merhaba yaklaşık 1 senedir evliyim ve çocuk istiyoruz adet düzensizliği var doktor klomen başladı 1 kutu içtim adet gecikmem oldu 30 Mayıs Pazar günü kan testi yaptırdım 1.2 çıktı 3 Haziran cuma günü tekrar yaptım 20,77 çıktı doktor yeni bir gebelik olabilir dedi kesin bişey demedi sizce gebelik var mıdır lütfen yardımcı olur musunuz 😊

Merhaba yaklaşık 1 senedir evliyim ve çocuk istiyoruz adet düzensizliği var doktor klomen başladı 1 kutu içtim adet gecikmem oldu 30 Mayıs Pazar günü kan testi yaptırdım 1.2 çıktı 3 Haziran cuma günü tekrar yaptım 20,77 çıktı doktor yeni bir gebelik olabilir dedi kesin bişey demedi sizce gebelik var mıdır lütfen yardımcı olur musunuz 😊
5 ustu pozitif kabul ediliyor tebrikler ancak bu degerden sonra 2 gunde bir en az %60 artmalı degeriniz insallah saglikla artar.🙏 Doktor bir daha ne zaman gel dedi?

Şuan için gebelik var 🧿
2 günde 1 en az %60 artması lazım değerin beta hcg 1500-3000 arasında kese gözükür
İnş hayırlı haberleri alırsınız

Çok teşekkür ederim ☺️ aslında özel bir doktora gittim doktor polikistik over var dedi test yaptırın %100 negatif çıkar ama emin olalım dedi :) test sonucunu gönderdik gebelik var pazartesi tekrar kan tahlili yaptır dedi 🌸

Şuan için gebelik var 🧿
2 günde 1 en az %60 artması lazım değerin beta hcg 1500-3000 arasında kese gözükür
İnş hayırlı haberleri alırsınız
Çok teşekkür ederim pazartesi tekrar kan vereceğim gebelik testi yaptım onda da pozitif gördüm 😍 inşallah ❤️

Back
X