Beta HCG sonucuma bakabilir misiniz 🙏

15082021es

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2022
129
23
28
Merhaba yaklaşık 1 senedir evliyim ve çocuk istiyoruz adet düzensizliği var doktor klomen başladı 1 kutu içtim adet gecikmem oldu 30 Mayıs Pazar günü kan testi yaptırdım 1.2 çıktı 3 Haziran cuma günü tekrar yaptım 20,77 çıktı doktor yeni bir gebelik olabilir dedi kesin bişey demedi sizce gebelik var mıdır lütfen yardımcı olur musunuz

5 ustu pozitif kabul ediliyor tebrikler ancak bu degerden sonra 2 gunde bir en az %60 artmalı degeriniz insallah saglikla artar. Doktor bir daha ne zaman gel dedi?

Şuan için gebelik var
2 günde 1 en az %60 artması lazım değerin beta hcg 1500-3000 arasında kese gözükür
İnş hayırlı haberleri alırsınız

Çok teşekkür ederim aslında özel bir doktora gittim doktor polikistik over var dedi test yaptırın %100 negatif çıkar ama emin olalım dedi :) test sonucunu gönderdik gebelik var pazartesi tekrar kan tahlili yaptır dedi

Şuan için gebelik var
2 günde 1 en az %60 artması lazım değerin beta hcg 1500-3000 arasında kese gözükür
İnş hayırlı haberleri alırsınız
Çok teşekkür ederim pazartesi tekrar kan vereceğim gebelik testi yaptım onda da pozitif gördüm inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…